News

Track Roller Bearings Scroll Mode Down

2018-08-07

Track Roller Bearings Gulung mode mudhun

Roller bearing crawler minangka jenis bantalan rolling, bola baja paduan baja dipasang ing tengah cincin baja lan cincin baja njaba, cara kanggo ngurangi proses transmisi daya gesekan lan ningkatake efisiensi transmisi tenaga mekanik. Roller bantalan crawler ora bisa tahan beban abot, luwih umum ing mesin industri ringan. Roller bearing crawler uga bantalan bola.

  The track roller bearing consists of four basic elements: a ball, an inner ring, an outer ring and a cage retain retainer, as shown. General industrial crawler roller bearings meet the AISI52100 standard, the ball and the ring is usually made of high chrome steel, Rockwell hardness (Rockwell C-scale hardness) between about 61-65.

(Kayata: baja karbon medium, paduan aluminium) utawa non-metalik (kayata: Teflon, PTEF, bahan polimer), lan kekuwatan retainer luwih murah tinimbang werni lan ring. Bearing rolling luwih cilik tinimbang resistansi gesek rotasi jroning bearing jurnal, supaya suhu ing gesekan kasebut relatif kurang ing kecepatan sing padha.

Roller bantalan crawler umumé digunakake ing peralatan transmisi mekanis sing luwih murah. Amarga area crawler roller bearing cilik cilik, ing kasus operasi kecepatan dhuwur rawan kerusakan mekanik sing abot, saengga beban abot saka transmisi mekanik asring njupuk bantalan roller jarum kanggo nambah permukaan bantalan, ningkatake efisiensi transmisi mekanik, Nalika ngurangi karusakan mekanis.

Roller bearing crawler ngowahi gesekan bearing, panggunaan gesekan geser, cara iki luwih efektif ngurangi gesekan antarane kedadeyane fenomena permukaan, kanggo nambah urip bantalan penggemar, lan dadi extension radiator. Kerugian kasebut yaiku proses luwih rumit, efektif biaya, nanging uga nggawa gangguan sing luwih dhuwur.

Nalika pipo pipa stainless steel katon ana karat coklat (titik) nalika wong-wong padha kaget: sing & quot; stainless steel ora rusty, teyeng ora stainless steel, baja bisa dadi masalah. & Quot; Ing kasunyatan, iki kurang pangerten babagan stainless steel karo tampilan kesalahan siji-sisi. Baja tahan karat ing kahanan tartamtu bakal karat. Baja tahan karat nduweni kemampuan kanggo nolak oksidasi atmosfir --- yaiku, stainless steel, nanging uga ing asam, alkali, medium uyah yaiku kemampuan kanggo korosi - yaiku, ketahanan karat. Nanging, resistance karat kuwi ukuran komposisi kimia baja, plus negara, panggunaan kondisi lan jinis media lingkungan lan owah-owahan. Kayata pipa baja 440c, ing atmosfer garing lan resik, ana pancen ketahanan banget kanggo korosi, nanging dipindhah menyang wilayah pantai, ing sebilangan gedhe uyah sing ngandung kabut laut, bakal ora bakal karat, lan mulane ora wae Baja tahan karat , ing lingkungan wae bisa tahan karat, ora karat. Baja tahan karat yaiku permukaan mbentuk lapisan film tipis lan kuat lan stabil kromium oksida stabil (film pelindung), kanggo nyegah infiltrasi atom oksigen sing terus, terus ngoksidasi, lan kemampuan kanggo nemokake karat korosi.