News

Komponen utama

2018-08-07

Inggil Groove Bearing Komponen utama

Bantalan poros alur jero minangka bagian utama mesin, mesin operasi fleksibel, utamané gumantung ing kualitas bantalan baja stainless steel ing jero kanggo njamin kualitas perakitan kudu nangkep metode disassembly.

Pisanan, bantalan balok alur jero disassembly

1. Nggeser bantalan bantalan bantalan bantalan lan bantalan pembongkaran

Nggeser bantalan bantalan bantalan alur ing umum luwih tipis, gampang ngrusak lan galur. Nalika njabut, pisanan mbusak sekrup lan pin sing mbiyantu ngubengi bantalan balok alur sing jero. Flange posisi bantalan poros alur jero, stainless steel jero alur bola bantalan gantung lan alur bening bantalan kursi lali kudu dipisahake saka arah perhatian. Nalika ngilangi ubin, nyetel rod tembaga utawa teken kanggo nahan baja buri saka ujung bantalan, lan menehi perhatian marang pangreksan lapisan alloy. Bushings lengan kudu dibusak utawa diekstrusi kanthi nggunakake alat disassembly, sing ora bisa diketuk kanggo nyegah deformasi lan ngrusak bearing.

2. Rolling alur bantalan bola alur sing disassembly

Sadurunge ngilangi bantalan poros alur jero, mangga dipriksa kanggo nemtokake arah penghapusan, menehi perhatian manawa piranti posisi sumbu aksial. Nalika njabut bantalan balok alur sing jero saka poros, titik gaya kudu dipilih ing dering jero bantalan balok alur sing jero;

, Pasukan kudu dipilih ing jero alur bantalan sing ana ing duwur ring, pasukan pembongkaran dadi seragam, kanggo nyegah bantalan balok alur sing jero.

Kapindho, instalasi bantalan balok alur sing jero

1. Sleeve Sliding Deep Groove Ball Bearings Installation

    Installation to ensure that the shaft and deep groove ball bearings between the appropriate gap in order to lubricate the formation of oil film. Deep groove ball bearings and seat holes should be widely equipped with appropriate tightness to prevent the operation of deep groove ball bearings with the shaft rotation. Specific requirements are as follows:

â € 'sadurunge meksa kudu dicek sadurunge bobotane bagian jero balok alur sing klebu syarat, kanthi utawa tanpa cacat, lan ngilangke permukaan kotoran, pelumas lenga, ngresiki lenga lan keselarasan ing awak bolongan lenga .

â'¡ Miturut stainless steel jero groove ball ing posisi awak lan ukuran alur bantalan sing jero, ing instalasi alat sing cocok.

à ¢ â,¬Â à ¢ â,¬Å "¢ à ¢ â € šÂ ¢  ¢  €                                                                           ⠀ œOh, reaming lan scraping method The

    2. Installation of Sliding Deep Groove Ball Bearings

â € œ mbukak bolong ngasilake bantalan balok alur biasane katuduhake, ing instalasi kudu dibersihake sadurunge minyak, tangki minyak, permukaan kawin, mriksa bantalan bantalan bantalan jero lan bantalan ing bolongan lenga relatif. Nguripake kanggo mbusak lilin anti-rust ing potong gandar, ora nganggo geni, supaya ora ngendhaleni logam molten, kudu diselehake ing banyu panas utawa lenga panas sawise leleh resik.