News

Bearing Industry Bearing Ball Bearing Miniature Deep Groove

2018-08-07

Industri Bearing Ball Bearing Miniature Deep Groove

Industri bantalan amba nanging ora kuwat daya saing inti teknis

Bearing minangka bahan strategis ekonomi nasional, minangka kunci kanggo industri manufaktur peralatan. Kanthi mekanisasi lan otomatisasi aplikasi inovatif babagan ngasilake bantalan, saiki, bantalan China mbentuk skala ékonomi sing luwih gedhé, produksi bantalan industri ing 2010 15 milyar unit, dodolan 126 milyar yuan, peringkat pisanan ing donya The same time as

Senadyan ukuran pangembangan industri China gedhe, paling kenthel ing mburi, amarga modhifikasi, struktur industri, inovasi lan bangunan merek lan aspek liyane saka kontradiksi lan masalah ing tlatah dhuwur, dibandhingake karo negara maju isih ana gap gedhe. Industri bantalan China ora kuwat, lan jagad sing nduwe jurang gedhe ana sing kuwat.

& quot; Bagian dasar mekanik, teknologi manufaktur dhasar lan industri bahan dasar, & quot; rencana pembangunan kaping lima & quot; kanthi jelas, bakal ngetokake efek radiasi gedhe, kecepatan, presisi, bantalan tugas berat lan komponen mekanik liyane minangka & quot; angka lima & quot; pembangunan Industri utama kanggo ngapikake kinerja, keandalan lan urip minangka arah utama, lan usaha kanggo entuk utawa cedhak karo tingkat lanjutan internasional. Uga nyatakake yen ing dhukungan kebijakan, kanthi 2015, dodolan industri bobot bakal mencapai 222 milyar yuan, tingkat pertumbuhan tahunan rata-rata saben taun antarane 12% -15%, kalebu kecepatan tinggi, presisi, heavy load lan high end liyane Werna bantalan Kacepetan bakal luwih cepet. Kanggo entuk tingkat wutah, industri bantalan kudu ditingkatake kanggo nganyarke, teknologi, kualitas produk, citra merek lan aspèk liyane kanggo nambah.

Ngapikake kemampuan inovasi independen

The lack of independent innovation of endogenous power and vitality is the problem of most enterprises in our country, the reconstruction of technological innovation system is imminent, to enterprises as the mainstay, market-oriented, combining production and research, the introduction of external intelligence, so that enterprises truly become research and development investment, Technology innovation activities and innovation results of the application of the main, to enhance China's bearing industry's independent innovation capability.

Ngiyatake konstruksi gambar merek

China's bearing enterprises are concerned about the brand building, but in branding, design and management are not very standardized, good brand is not commented out, product technology and quality indicators of the advanced nature of the brand is the core competitiveness, therefore, enterprises should Strengthen the quality control, production preparation, manufacturing, delivery and use of the whole process must be strictly monitored to ensure that the physical quality of products, lay the foundation for brand building.

Organisasi industri lan institusi liyane kudu ngarahake lan mbantu perusahaan miturut standar dhuwur lan syarat sing luwih dhuwur kanggo ngapikake sistem manajemen mutu, sistem pengukuran lan pengujian, pembentukan jaminan kualitas mekanisme jangka panjang.