News

Track Roller Bearings Gunakake Fitur

2018-08-07

Lacak Roller Bearing Gunakake fitur

A Brief Introduction to the Features of Seven Kinds of Rolling Bearing

1, pitung jinis roller bantalan kanthi akurasi rotasi banget

Struktur internal saka pitu jenis gulungan geger disusun ing 90Â ° lintasan vertikal karo roller, lan interval antarane penggulung dilengkapi karo interval nduwèni utawa blok pamisahan kanggo nyegah gesekan antarane roller roller roller, efektif nyegah torsi rotasi Peningkatan. Saliyane, amarga fenomena kontak utawa fenomena penguncian roller ora kedadeyan, lan cincin ing jero lan njaba dibagi dadi struktur, celah kasebut bisa diatur, lan sanajan preload diterapake, gerakan rotasi presisi dhuwur bisa dipikolehi.

2, operasi lan panginstalan simplifikasi

The outer ring or inner ring, which is divided into two parts, is fixed together after loading the seven types of bearing rollers and retainers, so the operation is very simple during installation.

3, kanggo tahan beban aksial lan radial sing luwih dhuwur

Amarga rollers disusun kanthi sithik ing saben liyane liwat retakaner spasi ing permukaan geser 90 ° C, rancangan iki ngidini jinis gulungan bobot pit kanggo nahan beban radial gedhe, beban aksial lan momen momen Kabeh arah muatan.

4, tabungan substansial ing ruang instalasi

The size of the inner and outer rings of the seven types of bearing rollers is minimally miniaturized, especially the ultra-thin structure is close to the limit of the small size, and has high rigidity, so the most suitable for industrial robot joints or rotation parts, machining center Rotary table, manipulator rotation, precision rotary table, medical equipment, measuring instruments, IC manufacturing devices and other widely used.

5. Kapabilitas kacepetan dhuwur

6. Kanggo ngurangi dawa lan biaya pangolahan, ekspansi termal ndadekake owah-owahan geometris sing winates

7. Gunakake pemisah nilon, inertia kurang, torsi wiwitan sing kurang, gampang ngontrol divisi sudut

8. Ngoptimalake preload, kekerasan, guide roller mlaku presisi dhuwur

9. Baja karburisasi nyedhiyakake ketahanan lan resistance tahan bantalan

10. Simple nanging kebak pelumasan

Kanggo nyediakake gesekan roller sing tapered, metode pelumas lenga luwih dipercaya tinimbang metode pelumas lenga, manawa pilihan minyak cocok, sawise panyaring apik, jumlah minyak, inspeksi reguler lan panggantos tepat waktu, Ketik target sing luwih gedhe tinimbang 1 lan sing cedhak nganti 4.

Pelumas lemak ing umum nduweni film lenga sing ora rata lan lenga kurang, kinerja pelistrine kurang stabil tinimbang lenga, lan perlu mbutuhake umur panjang ing pelumas dhewe, lan urip grease umum luwih murah tinimbang roller tapered rolling Paling kasus Sawetara pelumas long-life, anggere lapisan tipis adhedhasar menyang permukaan rolling bearing roller tapered SKF, kayata spindle mesin boring lan komponen liyane luwih saka 10 taun kanggo njaga kinerja lubrication banget, pelumasan kaya Fat uga dikembangake.

Ing kasus pelumas lenga ora cocok, kudu nganggo grease kualitas apik, pilih siklus owah-owahan lemak lan grease sing cocog. Amarga dispersi gedhe saka grease, siklus owah-owahan grease kudu diawasi rapet lan ngalami pengalaman jangka panjang sing bakal ditemtokake. Ing kondisi lingkungan sing luwih apik, panggunaan sealing sing cocok, grease kualitas apik bisa uga njaga pelumasan sing dawa, anggere persyaratan urip bearing roller tapered ora suwe, bisa uga dadi lemak lan ora perlu nambah lemak, nanging ati-ati karo kahanan iki.

Seal bisa nyegah pelumas lan rereget ing roller bearing tapered, kanggo njaga lubrication saka roller bearing reresik lan kebersihan lan kondusif kanggo nampa urip dawa, nanging uga nimbang struktur segel saka prasaja lan kompleks, biaya, Efektivitas sealing Lan periode validitas, miturut kondisi lingkungan lan syarat-syarat SKF tapered roller bearing dadi layak kanggo milih, ing wektu sing padha kanggo mbayar manungsa waé kanggo nggunakake asu kanthi bener, bisa nggawa keuntungan gedhe; segel sing digunakake kanthi ora bener, efek ora. Contone, segel kontak dipanaskan kanthi kecepatan dhuwur lan dianggo kanthi cepet lan disegel, lan nyandhang kasebut dadi kontaminasi lan bantalan roller tapered SKF wis terkontaminasi. Segel non-kontak duwe diferensial tekanan (tekanan barometrik utawa tekanan minyak) ing pinggir segel, Debu utawa efek sealing oil bakal luwih elek.