News

Tali Groove Groove Tunggal Disintesis Dening Dua Bagian

2018-08-07

Deep Groove Ball Bearings Disintesis dening rong bagian

Characteristics of deep groove ball bearing structure

Balung alur sing ana jero lan raceway dering liyané arupa alur jero, radius saluran rada luwih gedhe tinimbang radius bal. Utamané dipigunakaké kanggo ngilangaké beban radial, nanging bisa uga tahan aksial muatan. Nalika hibrida radial saka bantalan mundhak, kanthi fungsi ball bearing angular contact, bisa tahan beban aksial luwih, nanging uga kanggo rotasi kecepatan tinggi. Bearings ing bolongan cangkang lan sumbu saka kemiringan relatif 8 '~ 16', isih bisa digarap, nanging bisa nandhang urip. Ing kasus kecepatan tinggi lan ora bisa digunakake ing kasus bantalan bantalan bola bisa digunakake kanggo nanggung jenis bearing aksial muatan sing murni.

Tali alur ing jero alur umum nggunakake plat kancing baja sing loro-potong, nanging bantalan bantalan sing gedhe utawa dhuwur digunakake sandhang sing solid, kandhang sing padha karo kandhang stamping, bantalan balingan alur banter sing cepet kanggo njaga pigura biasane dipandu dening pinggiran njero utawa njaba.

Dibandhingake karo tipe bantalan liyane sing padha, koefisien gesekan bantalan sing alur ing jero, cilik, getaran lan swara uga kurang, wates kacepetan dhuwur, presisi sing dhuwur, yaiku jinis pilihan bobot pilihan. Nanging, ora ana impact impact sabar, ora cocog kanggo ngilangi beban abot.

Deep groove ball bearing structure is simple, easy to use, is the largest production volume, the most widely used a class of bearings. Widely used in automobiles, home appliances, machine tools, motors, pumps, agricultural machinery, textile machinery, and many other areas. Its output accounted for more than 70% of the total output of bearings, is China's highest yield, the most common use of the cheapest price of a class of bearings.

Bantalan groove jero alur minangka jinis bantalan sing paling umum. Werna-werni bantalan dasar alur kalebu cincin liyané, cincin batin, set baja baja, lan set saka retainer. Tipe alur dawa jero sing siji lan kaping pindho baris, kode alur bantalan sing duwe rowhle sing siji yaiku 6, kode alur bantalan sing alur dobel rowel 4. Struktur sing gampang, gampang dipigunakaké, yaiku produksi paling umum, sing paling akèh digunakake kelas bantalan.

Bantalan poros alur mendalam sing utamané kena pengaruh radial lan bisa uga nggawa beban radial lan aksial. Nalika iku mung kena pengaruh radial, sudut kontak punika nol. Nalika bantalan poros alur jero kanthi ril radial sing gedhe, kanthi kinerja gagang kontak sudut, bisa tahan beban aksial sing luwih dhuwur, koefisien gesekan buntut alur sing jero banget, kecepatan limit uga dhuwur.

Struktur bantalan lempengan jero alur gampang, dibandhingake karo jinis liyane gampang kanggo entuk akurasi manufaktur dhuwur, dadi gampang dadi seri produksi massal, biaya manufaktur kurang, panggunaan sing umum banget. Bantalan alur banter jero sajrone tingkatan dasar, ana macem-macem struktur varian, kayata: kanthi tutup debu tutup bantalan alur, sega karet kanthi bantalan balok alur, alur bantalan bantalan alur, alur bola beban besar kapasitas bantalan bantalan bantalan dalam, bantalan ganda alur bantalan bola alur

Tali gulungan alur sing jero bisa digunakake kanggo gearbox, instrumentasi, motor, peralatan rumah tangga, mesin pembakaran internal, kendaraan lalu lintas, mesin pertanian, mesin konstruksi, mesin konstruksi, yo-yo.