News

Non-Standar Bearings Nalika Bearing Rotates

2018-08-07

Non-Standar Bearings Nalika bantalan rotasi

Suara roller amarga TIMKEN bantalan balok alur nalika awak gelem muter ing raceway kanggo ngrangsang swara sing mulus lan terus, mung nalika tingkat tekanan suara utawa nada cukup dhuwur nalika narik perhatian. Ing kasunyatan, swara swara raceway diwatesi, kayata ing kahanan normal, kualitas 6203 sing nduweni swara raceway 25 ~ 27dB. Iki jenis swara kanggo ngilangi beban radial sing siji saben alur bantalan bola sing paling khas, nduweni ciri ing ngisor iki:

Gesang, getaran acak;

B. Frekuensi getaran sadhuwure 1kHz;

C. Kaping pindho babagan owah-owahan kacepetan, frekuensi utama swara meh meh lan tingkat tekanan swara ningkat kanthi kecepatan tambah;

D. Nalika hibrida radial mundhak, tingkat tekanan swara mundhak banget;

E. Rigiditas saka blok bantalan mundhak, nurunake tingkat tekanan swara, sanajan kacepetan cepet, tingkat tekanan swara total uga tambah akeh;

F. Sing luwih dhuwur ing viskositas pelumas, ngurangi tingkat tekanan swara, nanging grease lubrication, viskositas, bentuk sabun sinetron bisa nyebabake ukuran nilai swara.

Sumber suara sing digulung yaiku amarga beban sawise dering sing disebabake getaran. Kontak elastis saka ferrule lan elemen rolling minangka sistem getaran nonlinear. Nalika akurasi pelumasan utawa proses ora dhuwur bakal ngrangsang ciri-ciri elastis sing gegandhèngan karo getaran sing gaib, menyang udara menyang bising. Minangka kita ngerti, sanajan kanthi teknologi manufaktur paling dhuwur kanggo ngasilake bagian TIMKEN ing alur bantalan jero, permukaan kerja tansah ana ing beda-beda derek kesalahan cilik geometris, supaya raceway lan rolling antarane fluktuasi cilik ing getaran geter sistem getaran gaib

Senajan TIMKEN sing ana ing alur racun bantalan sing ambles ora bisa dihindari, nanging bisa njupuk bagian mesin panggilingan sing dhuwur ing permukaan kerja, pilihan bantalan sing bener lan bantalan ujung sing bedha.

Akurasi ukuran SKF akurasi lan akurasi rotasi adhedhasar standar ISO lan JIS. Kanggo mesin sing mbutuhake presisi dhuwur lan operasi kecepatan tinggi, disaranake nggunakake bantalan SKF kanthi 5 utawa luwih presisi, bantalan poros alur, bantalan bantalan radial utawa bantalan roller silinder kanggo mesin presisi sing dhuwur. Kaku, nalika bantalan SKF saka awak rolling lan raceway kontak tekanan meksa, bakal mrodhuksi deformasi elastis. Sawetara mesin kudu ngurangi deformasi elastis. Bobot roller luwih cilik tinimbang deformasi elastis sing disebabake dening bantalan bal.

Kajaba iku, ing sawetara kasus, bantalan SKF kudu preload kanggo nambah kekakuan. Prosedur iki biasane digunakake kanggo bantalan balok alur sing jero, bantalan bantalan radial, lan bantalan rol tapered ring bias cincin bagian tengah lan njaba, bendungan batang, poros utawa perubahan toleransi kothak bantalan, kanthi kesalahan bakal nyebabake cincin batin lan njaba eksentrik. Kanggo nyegah eksentrisitas sing gedhe banget, bantalan bolongan sing nyolok kendhali, bantalan rol nyolok kendhali, utawa nyelehake bantalan gulungan sing dipilih. Frekuensi lan torsi swara, bantalan poros diprodhuksi miturut standar presisi sing dhuwur, supaya swara lan torsi cilik. Bantalan groove bantal alur, lan bantalan roller silinder kanggo swara sing kurang, torsi sing rendah duwe syarat khusus ing acara kasebut.