News

Lacak Roller Bearings Tali Antarane Pangolahan

2018-08-07

Track Roller Bearings Rust between processes

Bearing anti-rust work is an important work, especially between the rust-proof process, like the bearing in the heat treatment plant after pickling, cleaning, grinding, there are many Road procedures. When the product is not used in the production of water, a sequential processing is necessary to be stored in the middle of the library, so the process of storage between the bearing rings must be rust.

Antarane prosès anti-rust umum sing digunakake yaiku:

1. nyemprotake ing tank tahan karat

Kantong bantalan direndhem ing 5% natrium nitrite lan 0,6% larutan berair natrium karbonat, efek karat tetep apik, nanging akeh tangki anti karat lan peralatan liyane, akeh papan, manajemen ora trep.

2. Dip solusi nitrite sodium tebal

Sawise ngresiki prodhuk kasebut, lebokna ing larutan sing ngandung 15% -20% natrium nitrit lan 0,6% sodium karbonat lan tumpukan. Kanthi cara iki, wektu-kaloro reresik cendhak, umume mung kanggo njaga 7-14 dina, lan ing mangsa udan, amarga cuaca udan, mung bisa tetep 2-3 dina

Sampeyan kudu diproses maneh, kudu nglampahi kerja lan dhuwit.

3. Oiling

Kaya lenga anti karat minangka produk rampung. Cara iki kudu ing proses sabanjure sadurunge dibersihake, masalah liyane.

Introduction of new anti - rust technology

Sawise nggarap manufaktur sing gegandhengan, akeh praktik produksi taun nuduhake yen karat ing antarane proses nggawe sawetara perbaikan kanggo nggunakake efek tahan karat leaching luwih apik. Tes awal saka roller anti karat, produk semi-rampung lan rampung karo dina karo banyu natrium nitrit mbilas sapisan, 3 sasi sawise asil test ora nemokake korosi, lan saiki ing produk semi-rampung bearing kanthi leaching anti- teyeng, efek uga bener. Proses anti-semprot kalor tahan karat relatif sederhana, metode kasebut yaiku:

1. Tuku lan mbangun peralatan

Miturut jumlah produk setengah koma sing disimpen, panyiapan pustaka tengah, lemah kanthi lantai beton, tengah bisa didadekake dalan, kira-kira 1,5m, digunakake kanggo ngliwati mobil dering bantalan. Ing pungkasan saluran sijine panyimpenan pool banyu natrium nitrit, rumus larutan kanggo 5% -10% sodium nitrite ditambah 0,6% natrium karbonat, lan gawe proyek apik ing lemah mburi saluran, lan banjur dering bantalan dibandhingke loro Sisih pinggir Ing saben tumpukan bearing dering antarane langkah 0.6m. Bisa ngomong babagan desain perpustakaan tengah kanggo 64m2 utawa luwih, blumbang banyu natrium nitrit 1m3.

2. Cara proses

Saben esuk karo banyu natrium nitrit mbilas sapisan, banyu saka pompa kasebut diiseni metu saka blumbang, liwat pipa karet tekan sirah, kaya pancuran sing mbungkus dering. Sawise ngumbah solusi banyu saka lumahing backwater bali menyang blumbang, ing mburi saluran ing mburi blumbang, karo kawat alus lan gauze kanggo nindakake panyaring menyang bledug tekstil menyang blumbang. Perpustakaan antarané kudu resik lan resik.

The solution of the pool is tested every 2 days. According to the results of the test, the replacement period of the solution in the pool is carried out according to the different month, and the exchange is completed every 2 weeks in April and September, and the month is changed every month.

kesimpulane

Wujude semprot, manajemen luwih nyaman, nanging uga nylametake tenaga kerja, tengah perpustakaan karo 2 wong teyeng ora bisa rampung, lan saiki karo wong uga bisa ngerjakake karya liyane, saka efek anti-karat uga wigati banget. Ing Maret 2003, ing 7002136 lan 3620 roller luwih saka 4000 tablet, panggunaan karat lebur, saklawasé setaun kanggo njaga banget, ora ana korosi. Saliyane konsumsi bahan kimia uga tabungan gedhe ing jaman biyen, lokakarya saben wulan kanggo ngonsumsi luwih saka 4000 kilogram natrium nitrite, lan saiki mung 200 kg, nyimpen nganti setengah.

Cara nyegah karat semprot ngluwihi manufaktur sing cocog ing taun-taun pungkasan, tes lan panggunaan, kanggo mbuktekaken yen jumlah gedhe, gedhe, siklus dawa saka bantalan semi-rampung cocok banget.