News

Spesifikasi Prosesi Groove Deep Groove Ball

2018-08-07

Deep Groove Ball Bearings Forging process specification

Proses pengawetan baja proses ngemot karbida komplek (Fe, Cr) 7C3, dipanasake ing austenite nalika kacepetan alon, dene konduktivitas termal baja kurang, saengga, kecepatan pemanasan tempur kudu alon. Suhu hawa panas banget dhuwur utawa tetep ana ing tlatah sing dhuwur banget dawa banget, gampang gawé kembar lan ngrusak kinerja baja. Nanging uga amarga hardenability apik baja lan konduktivitas termal kurang, sawise forging ing cooling uga kudu alon, utawa gampang kanggo gawé retak. Yen temperatur forging banget dhuwur, gampang gawé karbida bolong, struktur karbida bolong kasar ing proses annealing salajengipun ora bisa ngilangi. Bahan ing suhu dhuwur deformasi resistance, plastisitas kurang, penempelan kinerja kurang, materi lan struktur jamur duwe syarat khusus.

Supaya luwih becik ngevaluasi tingkat bising bantalan, ing pangukuran sing nyata, kanggo saben sumbu bantalan kanggo ngukur ngarep lan mburi saka telung titik saka nilai getaran seragam, njupuk nilai tes sing luwih gedhe minangka nilai getaran efektif saka bearing.

(1) Kaya sing bisa didelok saka Tabel 2, grease kebisingan sing kurang bisa ngurangi getaran lan getaran bantalan, 100% sawise ngisi lenga kanggo memenuhi persyaratan kelompok Z2 (40 dB), 98% kanggo persyaratan kelompok Z3 (38 dB) Produk nduweni akurasi cadangan tartamtu. Amarga stabilitas mesin, kualitas roda mecah sajrone proses grinding lan unevenness saka kualitas panggilingan roda, ora merata saka oilstone lan Whetstone panggantos lan kualitas ganti ing proses super-fine saluran angel ngindhari pengaruh sistem kasebut. Syarat-syarat akurasi prosès ngolah kasus, ana tingkat volatilitas tartamtu, supaya data geter ing data Tabel 2 duwe tingkat dispersi tartamtu.

(2) ing proses testing nemokake yen 5 set test bantalan single-sisi saka nilai getaran cukup dhuwur, cuci karat, mbongkar lan nemokake yen sisi saluran kualitas ultra-apik kurang, ninggalake kembang roda . Iki nuduhake yen pusat ayunan saka Whetstone lan alur saluran sawise nggiling tengah kelengkungan sawijining penyimpangan tartamtu, sing ndadékaké kualitas permukaan saluran kasebut. Miturut speaker kanggo nggedhekake sinyal swara kanggo nemtokake 5 suntingan swara normal sing ora normal, mirsani perangan internal sing nemokake intrusi badan asing, saluran kualitas ultra-apik ora dhuwur.

(1) The final vibration value test was carried out by using the new process for the 6204E. The results of the final vibration test verify the feasibility and effectiveness of the process and accumulate the production experience for the production of low noise bearings.

(2) kanggo nambah mburi diameter njaba saka akurasi posisi kanggo saluran panggilingan sing kuwat, ultra-apik kanggo nyedhiyakake pathokan sing apik, sing kondusif kanggo ngolah kualitas permukaan saluran sing apik. Nyetel paramèter pangolahan sing nggoleki saluran, supaya lumahing mbentuk seragam, garis-garis garis halus, kanthi efektif bisa ngurangi getaran bantalan lan tingkat bisu.

(3) kanggo ningkatake kualitas pasarean, implementasine spesifikasi sing ketat, kanggo nyegah gumpalan permukaan bantalan, nanging uga ngurangi getaran bantalan lan langkah-langkah efektif swara.

Gagal fraktur kegagalan stainless steel utamane amarga cacat lan kakehan rong faktor. Nalika beban njaba ngluwihi wates kekuatan materi sing disebabake dening bagian fraktur sing diarani fraktur sing kakehan. Panyebab kakehan utamane yaiku kegagalan inang utawa instalasi sing ora bener. Babagan retak mikro, penyusutan, gelembung, puing asing gedhe, jaringan overheating lan lara lokal lan cacat liya ing impact overload utawa getaran abot uga bakal nimbulaké karusakan ing cacat, sing dikenal minangka retakan rusak. Perlu dicathet manawa ing proses manufaktur, bahan mentah menyang pabrik maneh, pengawasan lan kontrol kualitas perawatan panas, proses proses kontrol bisa dianalisis kanthi bener kanthi instrument manawa ana cacat, masa depan isih kudu nguatake kontrol. Nanging ing umum, kegagalan bantalan stainless steel biasane akeh banget kanggo kegagalan sing luwih gedhe.