News

Performance And Characteristics Of Spindle Bearing

2018-08-07

Kinerja lan karakteristik spindle bearing

Miniature Deep Groove Ball Bearings

Spindle bearing digunakake minangka bearing khusus kanggo spinning, lan struktur luwih khusus. Iki nganggo kolom siji bunder utama menyang struktur roller silinder sing cepet, yaiku presisi kacepetan dhuwur kanthi muatan radial murni. Kancing sakabèhé sawisé pasrangan isih mbukak, ngenani kebutuhan kanggo pasinaunan, kemasan, transportasi lan reassembly pangguna. Spindle bearing saiki digunakake ing khusus anti-karat lenga. Ora mung nduweni kinerja anti karat sing apik, nanging uga njamin yen bantalan ora gampang dipisahake nalika nglebokake pameran pangguna pungkasan. Amarga roller silinder sentripetal saben baris, seri seri iki kaku lan ndadekake beban radial gedhe. Presisi tinggi, rotasi fleksibel lan stabil, kurang swara lan kecepatan dhuwur. Struktur prasaja lan konsumsi daya sing murah; Pangopènan luwih trep.

Saiki, standar eksekusi produk seri spindel isih: FZ / T92025-1994 & quot; DZ series spindle bearing & quot; standar industri tekstil. Tipe anyar bahan nilon bertetangan nduweni karakteristik ing ngisor iki: pisanan, digunakake ing plastik rekayasa - kaca fiber PA66 sing diperkuat serat kaca. Kapindho yaiku nggunakake metode cetakan injeksi, pangopènan rak luwih apik, ukuran lan stabilitas wujud; Kaping tiga yaiku nggunakake bahan nilon kanggo njaga fungsi pelumas diri tartamtu; Sekawan punika ngoptimalake desain struktur bolongan, sing bisa ngurangi amplitudo ayunan roller kasebut ing operasi kecepatan tinggi, saengga ngurangi gangguan kanthi tingkat tertentu.

Gampang nggunakake spindle bearing

Kaping pisanan, ukuran bolongan, wujud lan akurasi, bantalan bakal kena pengaruh, ora bisa muter kinerja sing paling apik. Contone, yen ukuran katri lan ukuran presisi ora cukup apik kanggo nimbulake deformasi dering luar bantalan, bolongan internal bantalan membengkak. Yen akurasi pundhak ora apik, dering duwur lan tilt gulung bakal diasilake, lan beban konsentrasi bakal saya tambah, supaya urip lemes bantalan bakal mudhun, sing bakal nyebabake kegagalan bantalan lan sintering. Yen cincin utama sing nduweni bobot saka spindle blade bearing retainer apik, kayata ukuran, bunder, silindris, waviness lan roughness, lokasi, tingkat akurasi, uga bisa nyebabake peningkatan nilai getaran spindel sing signifikan.

Kapindho, set lengkap bantalan wis dipilih kanthi teliti sadurunge perakitan, supaya bagean bantalan ora bisa diijolake sadurunge digunakake.

Kapindho, cleaning of spindle bearing and spindle. Amarga struktur sikil sing kompak lan akeh liyane ing spindle, kebersihan spindle uga bisa nimbulaké kebersihan rongga sing bisa digunakake. Mulane, iku proses sing cukup kanggo assembly arep digunakake kanggo ngresiki bagean spindle lan assembly assembly.

Papat, bantala ora kena kena akibat gumpalan lan guncangan sajrone perakitan, lan tabrakan lan impact saka bantalan bisa kanthi gampang nimbulaké tabrakan ing antarane partikel-partikel bantalan, sing bakal nimbulake gagal bantalan.

Kalima, nalika gulungan gulungan ana ing pinggir, kudu ati-ati kanggo ngontrol Angle lan kekuwatan roll, supaya bisa ngiringke distorsi saka bagean bantalan amarga nggulungake ora bener.

Kaping enem, kanggo bantalan sing wis ngluwihi teyeng utawa nduweni wektu panyimpenan luwih dawa, bisa uga berkembang teyeng utawa kelet amarga padatan saka lenga anti karat.

Maintenance lan pangopènan bantalan

Kaping pisanan, bearing spindle ing spindle kudu lubricated kanthi lengkap nalika operasi, lan lenga kudu lubricated periodik miturut kondisi nyata. Mulane, kanggo perusahaan panganggo, kudu milih luwih apik, lenga spindle luwih cocok. Tipe anyar minyak spindle khusus bisa ndeteksi kinerja pelumas, ngluwihi siklus lenga, nyepetake gesang spindle lan bantalan, lan uga nduweni sipat antirust lan anti karat sing luwih apik.

Secondly, using reinforced nylon material cage bearing, using temperature should be lower than 120 ℃, it is strictly prohibited to cooking oil to clean. In addition, the spindle should pay attention to the method to prevent damage and scratch roller surface. In order to remove the residue of the bearing site, it is better to wash and pump the oil in the foot of the spindle. It is important to avoid the use of dumping and the accumulation of garbage in the bearing site, causing the bearing to produce noise, wear failure and so on.