News

Bantalan Groove Bearing Groove

2018-08-07

Fitur Groove Bearing Groove

Editing fitur bantalan

Tali gulungan alur sing jero yaiku gunggunge gulungan sing paling perwakilan. Iku cocok kanggo mlaku ing kacepetan dhuwur lan malah kecepatan banget dhuwur, lan awet banget lan ora mbutuhake pangopènan. Koefisien gesekan fraksi cilik, kecepatan limit dhuwur, struktur prasaja, biaya pabrikasi kurang, gampang tekan presisi manufaktur dhuwur. Digunakake sacara wiyar ing industri instrument presisi, motor swara, motor, motor lan mesin umum. Punika jinis bantalan paling akeh digunakake ing industri mekanik. Beban utama yaiku beban radial, sing uga bisa ngilangi beban aksial.

Kapasitas bearing aksial saka rentang radial sing luwih gedhe ditambah, lan Angle kontak nol nalika daya radial murni ditanggung. Angle kontak luwih gedhe tinimbang nol nalika gaya aksial digunakake. Pemanfaatan umum pigura retina bentuke ram, kendharaan sing solid, lan bingkai nilon sing kadhangkala.

After the deep groove ball bearing is mounted on the shaft, the axial displacement of the shaft or the shell can be limited in the direction of the axial clearance of the bearing, so the axial orientation of the axial direction can be made in both directions. In addition, the bearing also has a certain ability of regulating the core, which can still work normally when it is tilted 2 '~ 10' to the shell hole, but has certain influence on bearing life. The deep groove ball bearing keeps the frame of the steel plate stamping wave form, and the large bearing is used to keep the frame.

Bantalan alur jero alur yaiku bantalan rolling sing paling umum dipigunakaké. Strukturé prasaja lan gampang digunakna. Utamané dipigunakaké kanggo ngilangi beban radial, nanging nalika nggedhekake ril ing radial saka bantalan, nduweni kinerja sudut bebatuan Angle tertentu, sing bisa nanggung diameter lan beban gabungan aksial. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo mbukak beban aksial murni nalika kecepatan puteran ora cocok kanggo dorong bantalan bola. Dibandhingake karo bantalan tipe liyane sing ukurane alur bantalan jero alur sing padha, koefisien gesekan bantalan iki cilik lan kecepatan limit dhuwur. Nanging ora bisa nahan impact, ora cocok kanggo mbukak abot.

Editing klasifikasi kabentuk

Struktur bantalan

Struktur bobot lempung jero alur gampang, gampang kanggo entuk presisi manufaktur dhuwur dibandhingake karo jinis liyane, saéngga gampang kanggo nggawe seri produksi massal, lan biaya manufaktur kurang, lan panggunaan asring banget. Bantalan alur banter sing ana ing sangisore dhasar, bebarengan karo macem-macem struktur varian, kayata: bantalan alur banter sing jero kanthi tutup debu, bantalan bantalan bantalan sing alit karo gelang kedher karet, alur pengunci alur bantalan sing jero, duweni gap kapasitas beban sing gedhé saka bantalan balok alur, bantalan balok alur bantalan ganda.

Tipe Bearing

Tali tantangan alur bantalan tunggal-kolom

Tali alur lempitan tunggangan tunggal sing nganggo bantalan debu

3. Baris tunggal alur bantalan sing jero mawa tutup debu lan cincin penyegel

4. Single row deep groove ball bearing with stop and stop ring on outer ring

5. Deep groove ball bearing with ball gap

6. Baris ganda alur bantalan alur

Ukuran bantalan balok alur jero bisa dipérang dadi:

(1) miniatur bantalan - diameter nominal bantalan ing ngisor 26mm;

(2) bearing bearing cilik - ukuran nominal 28-55mm;

(3) small and medium bearing - nominal size range of 60-115mm bearing;

(4) bobot gedhe - ukuran nominal 120-190mm

(5) bearing bearing gedhe - ukuran nominal 200-430mm;

(6) bobot gedhe khusus - ukuran nominal bobot 440mm.