News

Non-Standar Bearings Utamane Klebu

2018-08-07

Non-Standar Bearings Utamané kalebu

Editors bantalan non-standar Inggris

Inggris non-standar bantalan: iku nuduhake istilah umum saka jinis bearing sing ditulis ing wangun wangun lan toleransi. Bantalan non-standar Inggris disesuaikan miturut gambar. Utamane kalebu baja karbon sing tanpa lengen kanggo lenga, bahan tembaga sing tanpa lengan kanggo minyak, lengan gandar coiling tembaga, lengan panjang pelumas batasan, lengan pit pelumasan padat, bushing bimetal, ora muji kanggo wong, nduwe mesin packing otomatis, bantalan sing gedhe, lenga leburan lubrication bebas, SF - 1 SF - 2 lubrication boundary bearing, JDB bantalan mosaik padat, FB090 / FT090 bantalan tembaga, FZ linear bantalan bantalan, JF - 800 bimetallic bearing, PTFE tape filled PTFE, Gerakan kacepetan ing njaba (njaba) utuh rod ujung sambungan perakitan bebarengan, mlengkung rod rod balon rod ujung sambungan endhas, amarga ukuran sawijining beda saka pranata standar negara kabeh bantalan, supaya iki jenis bantalan kurang jurusan pemahaman, umume digunakake kanggo peralatan khusus, acara khusus, batangan cilik, produk riset lan pangembangan anyar sing diakoni kanggo sebagian pangadilan; Nanging amarga prodhuksi kuantitatif, perusahaan produksi ora akeh, biaya sing luwih dhuwur, rega luwih larang.

Sunting sunting sumber Anti-karat bearing non-standar sunting sunting sumber

I. metode pembersih permukaan:

1. Permukaan lumahing: reresik kudu adhedhasar sifat-sifat lumahing anti karat lan kondisi ing wektu kasebut, lan pilih cara sing cocok. Cara sing paling umum digunakake kanggo ngresiki solvent, metode cleaning technique kimia, lan cara cleaning technique.

Tersedia sawise 2, garing kanthi garing kanthi netes hawa garing tekan teken garing, utawa ing 120 ~ 170 Ã⠀ ƒ pengeringan kanggo pangatusan, uga bisa nggunakake kain resik kanggo ngetokake garing.

2. Cara nyalutake lenga anti karat:

1. Immersion method: some small articles are used in the anti-rust oil to make the surface adhere to a coating of anti-rust grease. Oil film thickness can be achieved by controlling the temperature or viscosity of anti-rust grease.

2. Lukisan sikat digunakake kanggo peralatan bangunan ruangan utawa produk wangun khusus sing ora cocok kanggo peretasan utawa nyemprot. Nalika nyikat, sampeyan kudu ora mung ngrungokake akumulasi, nanging uga nyegah kebocoran.

Sawetara barang anti-karat sing gedhe saka metode semprotan ora bisa diaplikake kanthi cara pencelupan, lan udara biasane disemprotake ing udara kanthi nyaring udara sing dikompresi kanthi tekanan kira-kira 0,7 Mpa. Cara semprot cocok kanggo lenga anti karat pelarut utawa lapisan tipis saka lenga anti karat, nanging kudu ngukur pencegahan geni lan langkah-langkah perlindungan tenaga kerja sing sampurna.

Diameter utama utawa diameter bagian tengah saka bantalan standar, lebar (dhuwur), dimensi sesuai karo GB / T 273.1-2003, GB / T 273.2-1998, GB / T 273.3-1999, utawa spesifikasi standar sing relevan karo ukuran bantalan.

Ukuran ukuran sing ora standar lan struktur bobot standar ora kalebu ing tabel ing bearing non-standar, sing miturut customer nyuwun produksi bantalan, contone. 49 apa standar saka 50 liyane non-standar nang lan njaba padha. 49 punika non-standar Miturut customer buku tinimbang ukuran struktur Utawa sampeyan ngerti 49 standar nasional utawa 50.

There are different structures. For example, there are more ball rolls. Or less. This is rare

Jeneng umum umum minangka bearing non-standar