News

Swash Bearings Cleaning Method

2018-08-07

Cara motif Bearing Cleaning

Motor iki biasane di resiki lan diisi ulang sawise nggunakake 2000 jam. Ana rong jinis cara kanggo ngresiki:

A, hot oil cleaning method Due to the use of long, soft dry oil or rust cream hardening bearing, should dip in 100-200 ℃ hot oil, clamp bearing with forceps, brush with wool clean oil bearing. Soft dry oil or rust paste is heated to 100-200 ℃ is melt, it is easy to flush out from a crack in the bearing. Sometimes it just shakes the bearings several times in the oil. The oil will also flow through the cracks. In cleaning the old motor or import the centripetal spherical bearing of the motor, you should put the ball, pearl frame transverse transfer from the outer ring, internal ring into hot oil, again after a short cylindrical roller bearing when cleaning roller, beads, also should be the inner ring and outer ring off.

Ing lenga panas nalika diresiki, suhu lenga ora kudu ngluwihi 20 â "ƒ. Yen geni dipanasake langsung, kudu dicathet yen lenga ora diobong, bantalan dilereni ing pan lenga, lan ngisor bakal nyebabake panas banget lan ngurangi kekerasan. Kapindho, cara reresik Nyedhiyani gagang kasebut direndhem 5-10 menit minyak tanah kanggo ngresiki cincin batin kanthi tangan siji, tangan liyane nguripake cincin njaba, kanthi bearing minyak garing utawa krim karat bakal tiba. Banjur sijine bearing menyang resik ing kerosene, nganggo sikat rambut alus kanggo dicuci, bal lan celah ing minyak cuci, sijine ing pembersih gasolin, sijine metu kanthi kertas resik. Nalika bantalan bolongan lan bantalan roller silinder sing cetha dibersihake, werni, manik, ring batin lan ring njaba kudu dibuang lan di resiki.

Reresik saka bearing ing poros, sing utamané migunani ing injeksi geni minyak utawa minyak, gampang kanggo ngresiki lenga sadurunge nggunakake kerosene lan bensin. Angel ngresiki lenga, pisanan ing 100-200 â € ƒ leaching minyak panas utawa panyemprotan gun minyak, banjur resiki nganggo bensin. Penting diwenehi tandha manawa ora nggunakake alat sing landhep kanggo scrape: kawat minyak utawa karat sing kuwat, kanggo nyegah karusakan saka bantalan lan rol cangkir slot ing reresik lan ngresiki bearing kanthi kain garing sing resik.

Sakliyane ngilangi tutup bantalan digunakake kanggo narik cincin C, sing gampang disassemble nanging rada kurang efektif. Nggolek jarum kanggo ngetokne C ring supaya tutup bantalan bisa diturunake, umum kendhang saka sisih ngisor Mudhun lan tutup bantalan, jinis bantalan iki mung nganggo tutup bantalan kanthi cara destruktif sing bisa dibusak. Nggunakake piso sing cetha lan nduding tang kanggo mbusak tutup bantalan, anggere bantalan ora rusak, bantalan mung bisa dibusak.