News

Bantalan Dengan Lengan Lengan Mendukung Tubuh Rotary Mekanikal

2018-08-07

Bearing Kanthi Sleeve Luwih Ndhukung mechanical rotary body

Bearing minangka bagéyan penting saka mesin modern. Fungsi utamane yaiku ndhukung rotary body mekanik, ngurangi koefisien gesekan gerak, lan njamin akurasi.

Bantalan kasebut bisa dipérang dadi rong jinis: gulungan bantalan lan bearing geser, miturut bahan gesekan unsur gerak. Bearing rolling wis distandardisasi lan serialized, nanging nduweni dimensi radial, getaran, lan bising sing gedhé dibandhingake bantalan geser, lan rega luwih dhuwur.

Rolling bearings utamané dumadi saka ring njaba, cincin batin, rolling body lan njaga pigura papat, ketat, cincin njaba, cincin batin, rolling body, kandang, sealing, lenga pelumas enem bagian. Cukup, sanajan sampeyan duwe lingkaran njaba, bunderan njero, lan scrollers bisa ditemtokake minangka bantalan rolling. Bantalan rolling dipérang dadi bantalan bal lan bantalan roller ing wangun awak rolling.

Ing wangun awal gerakan bolongan linear, baris saka kayu-kayuan cagak diselehake ing sangisore row pry plate. Bearings gerakan linear modern nggunakake prinsip kerja sing padha, nanging kadhangkala nggunakake werni tinimbang roller. Garis puteran sing paling gampang yaiku bearing bearing, yaiku bushing antarane roda lan batang roda. Desain banjur diganti karo bearing rolling, sing ngganteni liner asli kanthi akeh roller silinder, saben kaya roda tunggal.

Tlaga nanoscale ing Italia nemokake kapal sing dibangun ing taun 40 SM ing Rom kuna, ditemokake conto awal saka bantalan bola: bantalan bola kayu digunakake kanggo ndhukung meja putar. Leonardo Da Vinci diarani nggambarake sawijining bantalan bal ing watara 1500. Salah sawijining prakara sing penting babagan bantalan bal yaiku yaiku ana tabrakan ing antarane bal, nyebabake gesekan tambahan. Nanging sampeyan bisa nyegah kanthi nyelehake bal ing kandhang cilik. Ing abad ka-17, Galileo nyathetake bantalan bola sangkar. Ing pungkasan abad kaping 17, Inggris c. warlow dirancang lan diprodhuksi bantalan bal, sing diuji ing kertu pos lan dipatenke dening p. worth. Salah sijine bantalan rolling wiwitan lan paling migunani yaiku jam gawean John harry, sing diciptakake kanggo chronometer H3 ing taun 1760. Ing akhir abad kaping 18, H.R. Hertz saka Jerman nerbitake kertas babagan tekanan bantalan bola. Ing prestasi Hertz, kanthi basis Jerman. a. terry baker, Swedia PAM glen lan liya-liyané Sawetara tes wis dilakokaké, kanggo ngembangaké desain saka teori bantalan gulungan lan pitungan urip lemes. Banjur Rusia N.P. Petrov ngajokake hukum viskositas Newton kanggo ngétung friksi saka bearing. Paten pisanan kanggo saluran wol dianugerahi dening Philip vaughn taun 1794.