News

Wire Guides And Straightening Bearings Motion Linear System

2018-08-07

Wire Guides And Straightening Bearings Sistem Gerak Linear

Linear bearing is a linear motion system with low cost production, which is used for infinite travel and cylindrical axis. Due to the contact between the ball and the shaft, the load is small. A ball of steel spins with minimal friction resistance to achieve high precision movement.

Karakteristik saka

Bearings baris umum sing dipilih (20) bantalan garis lurus digunakake bebarengan karo poros garis pelindering. A sistem gerakan linear tanpa wates. Muatan gulung lan quenching amarga kontak titik, beban sing diijinake cilik, nanging resistance gesekan paling ora, akurasi dhuwur lan gerakan cepet.

klasifikasi

(1) garis lurus standar, garis tengah interstisial, mbukak garis lurus, garis lurus lan garis lurus universal

(2) garis linear flange bisa dipérang dadi: tipe flang bunder, jinis cara, jinis flange elips, flange bunder sing dipandu, cara nuntun, nuntun jinis flange elliptical, jinis flange bunder lengkap. Miturut titik standar spesifikasi: bearing linear dibagi dadi loro seri seri LM lan LME. Seri kode LM digunakake ing Asia, Asia Tenggara, Jepang, Korea Selatan, China, lan liya-liyane. Ing sistem metrik, toleransi sumbu langsung yaiku h7. Seri LME digunakake ing Eropah, USA, Jerman lan Italia. Ukuran standar sistem Inggris uga ukuran, lan distribusi diameter tengah saka sumbu langsung yaiku g6. Karakteristik struktur seri loro beda ukuran lan ukuran, lan strukture padha.

Miturut wangun saka poin:

1: tabung lurus (shaped like a cylinder, kang biasane diinstal karo spring card kanggo instalasi sing luwih cilik)

2: flanges (ujung utawa tengah flange instalasi, bisa diinstal kanthi sekrup, flanged, bunder, kothak lan sisih pinggir)

3: tutuk mbukak (shaped like a tube straight, with a cut axial on the surface, used for adjustment interstitial, split split and open small 2)

According to the performance points:

Umum (syarat kinerja umum)

Supertype (umur panjang lan syarat kinerja muatan abot)

USES linear bearing wis akeh diaplikasikan kanggo elektronik, mesin pangan, mesin kemasan, mesin medis, mesin printing, mesin tekstil, mesin, instrumen, robot, alat, mesin, alat mesin CNC, mobil lan industri mesin umum utawa khusus liyane. Pandhu arah garis lurus minangka bagéan saka wong sing umum dikenal minangka sumbu optik linier (kalebu kabeh jinis flang linear bantalan flange), sumbu guide linear, unit geser ril guide (kalebu komponen guide bearing linear lan poros pitunjuk jenis flange bearing).