News

Dasar Groove Ball Bearings

2018-08-07

Bantalan Groove Groove Groove Bantalan bantalan bantalan sing paling umum yaiku bantalan rolling. Werna-werni bantalan dasar alur kalebu cincin liyané, cincin batin, set baja baja, lan set saka retainer. Tipe alur ing alur jero sing siji lan kaping pindho, struktur alur jero alur uga dipérang dadi rong tipe struktur lan mbukak, jinis mbukak nuduhake bantalan tanpa struktur kedalaman, balok alur sing kedhep dipérang dadi segel debu lan segel minyak.


    Deep Groove Ball Bearings Deep groove ball bearings are the most common type of rolling bearings. The basic deep groove ball bearings consist of an outer ring, an inner ring, a set of steel balls and a set of retainers. Deep groove ball bearing types are single and double row two, deep groove ball structure is also divided into two types of structure and open, open type refers to the bearing without sealing structure, sealed deep groove ball is divided into dust seal and oil seal. Dust seal material for the steel plate stamping, only play a simple way to prevent dust into the bearing raceway. Oil-resistant type for the contact oil seal, can effectively prevent the grease inside the bearing spill.


Baris tunggal sing ana alur-alur bola bantalan kode tipe 6, barisan dobel alur bantalan sing alu-alun 4. Struktur sing sederhana, gampang dianggo, yaiku produksi paling umum, sing paling akeh dipigunakake minangka kelas bantalan.


Bantalan Groove Groove Deep Groove Ball bantalan lebet sing duwur banget digodhokake kanggo beban radial lan bisa uga nggawa beban radial lan aksial. Nalika iku mung kena pengaruh radial, sudut kontak punika nol. Nalika bantalan poros alur jero kanthi ril radial sing gedhe, kanthi kinerja gagang kontak sudut, bisa tahan beban aksial sing luwih dhuwur, koefisien gesekan buntut alur sing jero banget, kecepatan limit uga dhuwur.