News

Non-Standar Bearings Prevention Of Rusty Methods

2018-08-07

Non-Standar Bearings Non-standar bantalan sing non-standar bantalan, populer ngandika, ora sesuai karo standar nasional kanggo ukuran bearing, sing, ukuran standar nasional beda saka kabeh bantalan.

Iku, bantalan sing ora standar, sing diarani populer, sing ora sesuai karo standar nasional kanggo ukuran bantalan, yaiku ukuran sing beda saka standar nasional

Kabeh bantalan.

Non-Standar Bearings Fitur utamané kurang versatility, biasane peralatan khusus, kesempatan khusus, batch cilik, anyar nyoba lan pangembangan peralatan nyoba produk accounted kanggo mayoritas; nanging amarga prodhuksi massal, produksi massa, perusahaan produksi lan ora akeh, biaya dhuwur, Rega luwih larang.

Nyegah metode rusty

Non-Standar Bearings Kaping, metode cleaning method:

1, ngresiki permukaan: reresik kudu adhedhasar sipat saka permukaan teyeng lan kondisi ing wektu iku, pilih cara sing cocok. Cara sing paling umum digunakake kanggo ngresiki solvent, metode cleaning technique kimia, lan cara cleaning technique.

2, lumah garing garing lan resik bisa disaring udhara garing sing dikuwat, utawa 120 ~ 170 Ã⠀ œ pengering kanggo pangatusan, uga bisa garing kanthi gauze garing.

Kapindho, aplikasi anti oil cara:

1, metode soaking: sawetara barang-barang cilik direndhem ing minyak zat kaligrafi, supaya permukaan adhesi saka lapisan anti-karat grease method. Ketebalan film minyak bisa dirayakake kanthi ngontrol suhu utawa viskositas zat pelumas karat.

2, cara nyikat ora cocok kanggo pencelupan utawa nyemprotake peralatan konstruksi ruangan utawa wangun khusus saka prodhuk, sikat ora mung menehi perhatian marang akumulasi, nanging uga kanggo nyegah lapisan bocor.

3, nyemprotake sawetara anti-karat skala gedhe ora bisa nggunakake metode soaking lenga, umume kanthi kira-kira 0,7Mpa panyaring tekanan sing dikompresi ing udara ing panggonan pembersih kanggo nyemprot. Cara nyemprotake kanggo pelarut pelarut jinis lenga anti-karat utawa lapisan tipis lenga anti karat, nanging kudu digunakake kanggo ngapikake langkah-langkah perlindungan geni lan tenaga kerja.