News

Non-Standar Bearings Lan Standar Bearings Sing Bèntenipun

2018-08-07

Non - standar bantalan

Tegese, bantalan sing ora standar, sing diarani popular, ora salaras karo standar nasional ukuran bantalan, sing ukuran standar nasional beda saka kabeh bantalan.

Fitur utamane yaiku versatility kurang, peralatan khusus, acara khusus, batch cilik, produk uji coba anyar lan piranti pangembangan kanggo mayoritas; nanging amarga prodhuksi massal, produksi massa, perusahaan produksi lan ora akeh, biaya dhuwur, Rega luwih larang.


Bantalan standar

Ukuran diameter standar utawa diameter njaba, lebar (dhuwur), ukuran sing sesuai karo GB / T 273.1-2003, GB / T 273.2-1998, GB / T 273.3-1999 utawa ukuran ukuran standar liyane sing relevan.

Bantalan non-standar lan ukuran bantalan standar ora ana ing bantalan non-standar non-standar, yaiku, miturut syarat-syarat pelanggan kanggo produksi bantalan, umpamane. 50 standar internal lan eksternal non-standar 50 liyane apa padha. 49 sing kalebu non-standar sampeyan kudu mencet struktur buku gedhe pelanggan tinimbang digunakake sampeyan ngerti 49 standar nasional utawa 50.

Ana beda struktur. Contone, sawetara roller bal baja lan liyane. Utawa kurang. Iki langka

Umumé bisa jeneng lengkap generik yaiku bantalan sing ora standar