News

Cina Jalur Bearing Penurunan Karo Meh 6%

2018-08-07

Miturut:Editor BearingNEWS

20 Februari 2017

Miturut data saka qianzhan.com, produk ekspor China ing taun 2016 ngasilake 5,4 miliar set, total ngasilake $ 3,506942 milyar, kanthi rega rata-rata taunan ngasilake $ 0,65 / set, mudhun 5,96% liwat 2015.

Following are the quantities of exported bearing by month in China in 2016:

(1).png

(2).png

Iki minangka tren rega ekspor ing China wiwit 2015:

(3).png

(4).png

Amarga keterbatasan modal, teknologi, sumber daya manusia, kemampuan riset, lan sanes-sanesipun, perusahaan tatanan ing China kathah jumlahipun ingkang ageng, lan saling bersaing utamanipun ing pasar sedhengan lan pertengahan. Minangka produk dawa lan tengah-tengah ngupayakake ekspor bantalan utama, perusahaan ekspor ing Tiongkok, minangka asil saka kompetisi sithik, ngetokake dhuwit kanthi cepet kanggo nyekel pangsa pasar.

Saiki, kanggo ngembangake lan ngasilake produk high-end, produsen bantalan ing Cina terus ningkatake investasi ing peralatan produksi, peralatan testing lan pengembangan jalur produksi lan liya, ngenalake teknologi prodhuksi lanjutan negara lan nganyarke peralatan ing teknologi, nggawe prodhuk bantalan sing cedhak utawa nganti tingkat lanjut internasional kanthi kualitas lan mlaku menyang pasar internasional dhuwur minangka produsen bantalan ndhuwur.