News

International PT/MC Distributors Join Forces At HANNOVER MESSE 2017

2018-08-07

Miturut BearingAdmin

Kanggo papat kaping paviliun EPTDA / PTDA ing Hannover bakal nyedhiyakake distributor lan manufaktur teknologi transmisi daya lan kontrol gerakan kanthi kesempatan sing apik kanggo njupuk bagéyan ing tampilan gabungan ing konteks industri sing becik.

 

Tampilan gabungan wis ditampilake ing pameran dagang pameran ing Hannover. Wiwit iku pisanan diselenggarakaké taun 2011 para panata wis nambah konsep lan nggabungake kasile awal. Pavilion saiki diakoni minangka komponen utama Motion Drive Automation (MDA), sing saben rong taun mbentuk inti saka pameran industri global HANNOVER MESSE.

Distributor lan manufaktur pengin arena amba
Minangka pamimpin dagang lan transmisi daya sing paling unggul ing donya, MDA nawakake anggota EPTDA lan PTDA minangka platform ideal kanggo pamasaran global produk lan layanan. Ora ana acara liyane sing nduweni konsentrasi panyedhiya teknologi transmisi daya, komponen lan sistem, saingga nglengkapi array sing dituduhake dening distributor.