News

Permintaan Global Kanggo Bearings Digambar Kanggo Nggoleki 7.3% Tahunan Kanggo 2018

2018-08-07


Miturut BearingAdmin

Cleveland, OH - Kabutuhan global kanggo bal, roller, lan bantalan global diprakirake mundhak 7,3% saben taun menyang $ 104.5 milyar ing 2018. Penjualan produk bakal didhukung dening investasi reged sehat reged lan produk tahan lama minangka pertumbuhan ekonomi donya.


Penjualan jual bakal didhukung dening investasi reged tetep reged sehat lan wutah barang tahan lama minangka kahanan ekonomi global nambah.

Uga nyumbang kanggo ningkatake keuntungan bakal dadi shift ing campuran produk menyang luwih larang, luwih apik kinerja, didhukung dening desain tambah akeh Komplek ing produk bantalan nggunakake lan prices energi dhuwur sing nggawe bantalan efisiensin investasi sing luwih atraktif. Iki lan tren liyane diwenehi ing World Bearings, sawijining studi anyar saka The Freedonia Group, perusahaan riset pasar berbasis Cleveland.

“China will post the strongest gains of any national market in dollar terms,” states analyst Ken Long. “In fact, almost half of all additional product demand through 2018 will be accounted for by China,” he says.

Kemajuan pasar ing China bakal didhukung dening pertumbuhan PDB sing luwih dhuwur tinimbang rata-rata global, tambah akeh ing mbuwang investasi tetep, tambah kuat ing output manufaktur, lan tingkat produksi lan sales motor sing sehat. Nanging, â € "pasar â €" pasar cilik sing isih cilik nanging isih gedhe â € "dikarepake bakal ndadekake kenaikan persentase tahunan sing luwih dhuwur ing persentase. Sawetara pasar cilik à ¢  €  "kalebu Iran, Indonesia, Turki, Thailand, lan Malaysia â €" uga bakal ngrekam kemajuan kualifikasi sing sehat.

Pangangkut paukuman AS diprakirake mundak kanthi laju tahunan 5.9% liwat 2018, minangka salah sawijining pagelaran pasar paling kuat saka negara maju, didorong kanthi akselerasi pertumbuhan ekonomi lan output barang-barang. Penjualan produk ing Eropah Kulon lan Jepang bakal mbalekake saka panurunan anyar, nanging pasar ing wilayah kasebut bakal luwih murah tinimbang rata-rata donya. Advances bakal diwatesi dening mundhut prodhuksi barang tahan lama lan, ing kasus Jepang, luwih cilik ing produksi kendaraan bermotor.

Peningkatan pasar ing Eropah Timur bakal luwih kuwat tinimbang sing ditindakake ing periode 2008-2013 nanging ora kaya sing akeh ing wilayah berkembang amarga pengeluaran investasi tetep, output otomotif, lan produksi barang tahan lama ora bakal munggah kanthi cepet kaya ing Asia / Wilayah Pasifik, wilayah Afrika / Mideast, lan Amerika Tengah lan Kidul. Iki bakal amarga ing tuwuhing ekonomi subpar ing Eropah tanggané, sing minangka pasar ekspor utama kanggo manufaktur Eropah Wétan.