News

Njupuk Tur Pameran Shanghai Bearing â € œBearing 2016â €

2018-08-07

Beda saka taun-taun sadurungé sawetara manufaktur merek premium durung tampil ing acara kasebut. 95% saka pameran kasebut fokus marang manufaktur bantalan lokal China. 70% peserta pameran asing asal Jepang utawa Korea.

Ing pabrik manufaktur China jumlah manufaktur bantalan Shandong luwih dhuwur tinimbang taun sadurunge. Kutha Shandong uga ngerti prodhuk prewangan kualitas utawa palsu. Umume prodhuser lokal ing kutha iki wis nandur modal ing taun-taun pungkasan ing peralatan produksi anyar lan bisa entuk manfaat saka peraturan lokal, tenaga kerja, peraturan tanah lan keuangan sing menarik banget kanggo produksi bantalan. Kahanan iki mundhak pitakonan antarane manufaktur bantalan Cina liyane sing dipasang ing Zhejiang, Jiangsu utawa wilayah sing padha sing ora entuk manfaat saka peraturan khusus lokal, pajak, tanah lan keuangan.

Bandhara utama dialokasikan kanggo manufaktur merek dhuwur kayata NTN, NSK, JTEKT, HIWIN, TPI, Minebea, FYH lan produser grease Klüber uga merek premium China ZWZ, ZYS, HRB, TMB, lan LYC ana ing balai utama. NN Inc., produser bal premium lan sangkar kelas premium ikut ambil bagian kanggo pameran Berlian Internasional Shanghai.

Fair iki dipérang dadi 3 Ruang utama ing ngendi luwih saka 800 pameran lan 50.000 pengunjung teka bareng CBIA (Asosiasi Industri Bearing China).

Kecuali pameran kasebut, Forum Kembang Bantalan kanggo ngrembug pasar bearing trendsof, studi kasus lan hubungan antara produksi / permintaan lan rangkaian seminar teknis dianakake ing basa Tionghoa.

The exhibitors can be divided into the following groups:

1) Bantalan lan produk-produk sing gegandhengan:
Standar Bearing, Bantalan Khusus, Komponen Bearing, Bearing Grease, Lubricates dan Produk Kimia yang terkait

2) Peralatan:
CNC Lathe, Grinder Super-finishing Machine, Metal Forming Machine, Cold Rolling Machine, Hot Rolling Machine, Perawatan Panas dan Perawatan Peralatan Surface, Inspeksi, Pengukuran, Gauging dan Testing Equipment, Alat Mesin Lainnya

3) Liyane:
Abrasive Product, Cutting Tool, Piranti Related Products, Informasi lan Konsultasi Layanan

We are curious to see how the Chinese bearing industry will develop further till the next next in 2018,

BearingNEWS