News

Lacak trek Lantai Motion Kanggo Robot Bobot abot

2018-08-07


Güdel, Inc.UPDATED 07/06/2016

ANN ARBOR, MICHIGAN. Güdel, Inc, anak perusahaan saka Swiss Group Güdel Group, ngumumake anyar TMF-5, TrackMotion Floor, kanggo robot industri abot. TMF-5 mung minangka produk gerak linier standar sing kasedhiya ing pasar sing bisa mindhah robot sing diartikulasikan kanthi mbayar luwih saka 6 metrik ton. TMF-5 dirancang khusus kanggo generasi anyar robot bobot abot saka FANUC, ABB lan KUKA.

Kasedhiya ing ukuran standar saka 4 meter nganti luwih saka 100 meter, pigura TMF-5 minangka konstruksi uni-awak kabeh baja sing nyebarake kekakuan lan pengulangan ing jejere kompak. Truk TMF-5 minangka pabrikasi prakara tinimbang plat prasaja, manawa ngasilake kinerja dhuwur ing jejere kompak. Piranti adaptor spesifik robot bisa dirancang kanggo ngakomodasi merek robot lan saiki ana kanggo kulawarga FANUC M-900iB, kulawarga ABB IRB-8700, lan kulawarga KUKA KR 1000 Titan. Modul TMF-5 sing siji bisa diatur karo macem-macem gerobak sing mandheg, lan riset robot kasedhiya kanthi tambahan 100mm.

“Güdel is the global leader in track motion for robots”, noted Joe Campbell, Vice President Sales & Marketing for Güdel, Inc. “Our exclusive focus on linear motion technology allows us to keep pace with the robot industry, including the TMF-5 for this generation of heavyweight robots from Fanuc, ABB and KUKA.”

Digunakake minangka sumbu kapitu kanggo robot, TMF-5 mbukak kemungkinan anyar ing proses produksi. TMF-5 dibangun kanthi komponen Güdel, kalebu guideways, rak gear heliks, gearboxes lan sistem kartrij genggam eksklusif Güdel sing nyalurake MTTR industri. TMF-5 kasedhiya ing dina iki, lan wis digunakake ing toko awak gedhé produsen mobil Eropah.