News

Struktur Dasar Ball Bearings

2018-08-07

1, miturut kondisi normal, efisiensi lan pelumasan daya cairan bantalan bantalan, nanging sing luwih dhuwur tinimbang campuran bantalan pelumas;

2, kapasitas dawa beban abot kurang;

3, reresik radial preload radial sing luwih cilik saka preload bearing kontak sudut kanggo ngilangi reresik sing kasedhiya, akurasi dhuwur sing mlaku;

4, urip bantalan heavy-load kecepatan tinggi rada kurang;

5, ukuran diameter garis poros, lebar luwih cilik tinimbang nggeser bantalan rolling, mesin kompak aksial;

6, getaran lan swara;

7, mayoritas bantalan rolling kena pengaruh loro beban radial lan aksial, struktur bantalan gampang;

8, ukuran radial sing amba tinimbang bantalan kosong;

9, konsumsi pelumas kurang, gampang kanggo segel, gampang dipertahankan;

10, ora perlu migunani kanggo logam non-ferrous;

11, tingkat standarisasi dhuwur lan produksi massal, biaya sing murah;