News

China Bearing Demand Will Increase At An Annual Rate Of 12%

2018-08-07

Ing taun 2014, China nyatakake kira-kira setengah saka tuntutan tambahan global. Sadurunge 2019, prakiraan kasebut bakal dadi Amerika Utara, Eropa Kulon lan Jepang luwih akeh pasar.

Kudu ditokake ing akeh negara berkembang, daya tahan konsumen wiwit taun 2007-2009 lan mbudidaya mbenerake kamulyan.

Unloading roller bearings of high interest are expected to promote vehicles, excavators, conveyors, machine tools and construction of excellent performance and increased production.