News

Ing 2014 Permintaan Pasar Bantalan Donya Ndhuwur 76 Milyar Milyar

2018-08-07
Miturut laporan, ramalan perkiraan global kanggo bantalan / wheel / bearing bola nganti 2014 bakal tuwuh ing tingkat tahunan 8,5%, nganti $ 76 milyar. Kapentingan bakal nyumbang marang perkembangan ekonomi lan ningkatake investasi tetep ing negara berkembang. Sing diarep-arep kanggo mbongkar bola lan bantalan roller bakal terus nyumbang kanggo paling dodolan prodhuk. Lan prakiraan luwih saka 54 yuta dolar. Ing tengah taun 2009, pasar otomotif lan mesin nduwe 70% persen saka total penjualan. Blok ing akhir periode ramalan 2014, sumber pamrentah bakal terus dadi maksimum.