News

2010 LYC Patent Number Record

2018-08-07
Ditemtokake ing teknologi perbatasan global, terus dadi kondhisi kanggo penyesuaian struktur produk, kondhisi kanggo industrialisasi sing dibentuk, kondhisi kanggo ningkatake keuntungan perusahaan lan kondhisi kanggo pangembangan daya saing intelektual kanthi ningkatake daya saing inti minangka produk pengembangan fokus, ningkatake kotak gear listrik angin, lan bingkai perisai, lan ril berkecepatan tinggi lan rel lampu kutha, lan mesin presisi, lan bantalan mobil, prodhuksi arah usaha pangembangan, terobosan desain produk, lan proses lan uji, aspek teknologi kunci. Sementara, perusahaan luwih nyempurnakake sistem manajemen proyek, nambah pemeriksa paten, tesis lan standar teknis, insentif.