News

P4 Roller Chain-Lebih cepet, Liyane Tenang, Kurang Konsumsi Daya

2018-08-07
Sistem P4 & quot; sistem roda tarik roda paling cepet yaiku IGUS kanggo entuk & quot; ijo & quot; Riset lan pangembangan otomatis. Rantaian P4 asline dimaksudaké kanggo entuk aplikasi crane kontainer kanthi kecepatan tinggi, ketemu nganti kecepatan 800 m kanggo 10 m / s utawa luwih dhuwur, lan mbutuhake nganti 10 kilogram / meter aplikasi muatan dhuwur. Saiki, iki wis digunakake sukses ing saindhenging donya telung taun. Ing & quot; P4 & quot; kit rantai seret saiki bakal & quot; ijo & quot; Konsep otomasi lan memperluas ukurane aplikasi cilik, kayata & quot; P4.32 & quot; lan & quot; P4.42 & quot ;. Solusi roda iki yaiku nyeret efek geser energi geser, Manager IGUS Development Andreas Hermey ngandika: & quot; ing 3 m / s, utamané ing kacepetan mlaku 3,5 mph, kaunggulan cetha & quot ;. Amarga yen sampeyan nggunakake rol roller, dibandhingake koefisien gesekan geser saka gesekan geser bakal 75%, tegese ngurangi daya 57% (ora mung gesekan, inertia lan seret lan bobot saka bab-bab sing dianggep). Kapindho, ora nambah tingkat bisu kanthi basis proses pangolahan bisa luwih cepet lan akselerasi luwih cepet.