News

IGUS Bearing Of Biological Materials & quot; Green & quot; Otomasi

2018-08-07

â € œGreen â € Operasi otomatis: pakar rantai seret di Jerman, perusahaan wis ngembangake solusi energi, data lan media sing cepet lan tenang, nyedhiyakake efisiensi energi kanggo karya logistik gudang. Kanggo lelungan ing antarane 40 nganti 50 aplikasi, konsumsi daya lan biaya operasi mudhun sacara signifikan.

Ing baris pamroses, kayata industri pangolahan kayu minangka tuladha apik: Yen komponen lan komponen manufaktur abot ngemot lan mbongkar liwat jarak sing dawa, kudu rampung kanthi kurang energi kanthi cepet lan sacara tenang. Sing padha ditrapake kanggo teknologi, kayata panyimpenan lan sistem retrieval, utawa robot gantri. Iki sing kita sebut â € œgreen Automationâ €.