News

Needle Roller Bearings, Main Uses

2018-08-07

Roller bearings, ing kahanan normal, kapasitas bantalan sing gedhe ukuran ukuran instalasi bisa ditrapake kanggo macem-macem struktur pendukung. Sadurunge instalasi bearing, biasane nyuntikake grease. Supaya ing kahanan normal, sawisé instalasi rampung, pangguna ora perlu nambah lenga pelumas kanthi kapisah. Produk tutup ditutup, wis bisa muter peran ing panyegelan, lan kurang bisa ngurangi aksial sliding ing lingkungan. Prodhuk iki, uga duwe umur sing luwih dawa, dihormati dening akeh kedhaftar.

Minangka bantalan bearing roller sing padha lan bisa uga tahan beban dhuwur, bisa nanggung beban guncangan eksternal. Nanging struktur luwih kompak lan maneka warna, mlaku lan akurasi mlaku dhuwur, duwe macem-macem ing pasar, lan luwih gampang dianggo. Ing perusahaan modern ing proses produksi, akeh digunakake ing maneka industri, kayata alat mesin, metalurgi lan industri liyane.