News

Crane Konstruksi Intensional Proyek Utama Gunakake Momentum Bearing Pulleys

2018-08-07

Kanthi & quot; loro mau & quot; saka target pembangunan ekonomi, proyek konstruksi infrastruktur kutha wiwit pambangunan puncak, ril sepur, dalan, subway, omah, banyu, pelabuhan, bandara lan konstruksi intensif proyek konstruksi gedhé, pamulihan manufaktur mesin konstruksi, ngrangsang kabutuhan kanggo konstruksi mesin, tuntutan bantalan bakal dirilis.

Gcr15 bearing steel saka kahanan riset anyar kedhaftar ing hilir ing Maret, rencana produksi, mobil, kapal laut, industri pipa lenga tetep mlaku kanthi lancar; engineering machinery, nambah ing industri bearing. Industri hilir bantalan baja ing Februari dibandhingake karo paningkatan efektif. Gcr15 bearing baja perusahaan Maret order kontrak umum apik. Kebutuhan hilir mbenakake, stabilitas pasar kanggo baja bantalan Gcr15, bantalan rega baja sing larang regane minangka daya pendukung utama.

Analis industri pracaya manawa kuwatir banget perkembangan industri manufaktur ing China, ndadekake baja uga apik lan bakal nggawa efek positif. Tatanan dhuwur dhuwur mbutuhake wutah banget, kayata bearing spasi udara, lan mesin spindle kanthi bantalan presisi kacepetan dhuwur, lan sekrup bola ndhukung kanthi bobot bantalan kontak sudut presisi, lan bantalan spindle listrik berkecepatan tinggi, lan mesin industri PV kanthi presisi bantalan, lan bantalan Taiwan, lan bantalan listrik angin, lan mesin bingkai panahan kanthi bantalan sendi, lan bantalan pabrik, lan bantalan rel dhuwur, lan bantalan mobil, lan bantalan bantalan kanthi katrol, lan bantalan alat Turbo Booster, tekanan bantalan, lan sateruse.