News

What Are The Types Of Deep Groove Ball Bearing Specifications?

2019-03-21

1. Bantalan bantalan bantalan dalam alur dengan tutup debu Standar D-tipe groove ball bantalan dengan jenis Z-tipe dan 2Z, satu sisi dengan penutup debu adalah tipe Z, dan sisi lain dengan penutup debu adalah tipe 2Z.

Bantalan karo tutup bledug angel digunakake kanggo pelumas sing kapisah. Ing kondisi sing dalan lenga pelumas diinstal lan kondisi pengawasan ora nyenengake, bobot wis kapenuhan karat kuantitatif, karat tetep lan pelumas lithium pelumas. Amba grease sing disuntikake menyang saben bearing biasane antarane separo lan sepertane spasi efektif ing bearing, lan jumlah grease bisa tambah utawa mudhun miturut syarat pangguna. Pelumas sing disuntik biasane njamin yen bantalan beroperasi ing -40 nganti +120 ° C. Yen pangguna nduweni persyaratan sing luwih dhuwur kanggo bearing, sipat liyane, gelar grease uga bisa diisi miturut kahanan. Bantalan kanthi tutup bledug bisa dienggo sacara efektif kanggo wektu sing suwe sawisé nambahi lemak, tanpa perlu nambah lemak nalika nggunakake.

Bearing karo tutup bledug biasane digunakake kanggo generator cilik lan medium, loro ujung rotor motor, mobil, traktor, kondisioner udara, penggemar, dll, uga kesempatan nalika getaran kebak bantalan utamané dibutuhake.


2, groove ball sing ana gandheng caran sing nganggo sealing ring Standar tipe alur bantalan sing akrab karo sealing ring nduweni tipe kontak tipe RSR bantalan sing disegel (segel sisi), tipe 2RSR (segel segel) lan tipe ZR sing disegel segel), 2ZR tipe (segel dua sisi).

Kinerja saka bantalan kanthi ring segel pada dasarnya padha karo bantalan karo tutup bledug. Bentenipun inggih punika wonten celah ingkang ageng ing antawisipun tutup debu kanthi bantalan tutup bledug lan cincin batin, lan celah ing antarane lip lan kedher ing antawisipun bobot segel non-kontak cilik, lan lip sealing bearing segel kontak Ora ana celah antarane cincin batin, efek sealing apik, nanging gesekan tambah.

Ing kasus sing kurang syarat swara, ukuran sing luwih cilik ing alur bantalan bola alur ukuran 60 lan 62 digunakake. Werna bantalan sing mbukak, bantalan karo tutup debu utawa segel, kurang swara lan persyaratan getaran kurang bisa dilebokake nalika nindakake. Ing JB China (Mechanical Industry Standard), nilai getaran sing diijolake saka band frekuensi 3 V1, V2, lan V3 kasebut.


3, alur bantalan jero kanthi bantalan alur lan retaining ring tipe standar alur bantalan sing alit karo groove retaining, kode rear N, groove bantalan karo bearing bearing code.

Saliyane fungsi saka bantalan gulungan jero alur kanggo nahan beban radial, alur penahan lan bantalan karo cincin penahan bisa matesi pamindahan aksial saka bantalan, nyederhanaké struktur aksial saka kursi bantalan lan ngurangi dimensi aksial.


Bearings with a retaining groove and a snap ring are often used in working parts such as automobiles and tractors where the axial load is not large.

1, bantalan mbukak waca bantalan tanpa tutup sealing.

2, ukuran sing padha ukurane, pelanggan bisa milih material sing beda, gelar.

3, dimensi kasebut minangka dimensi dhasar saka bantalan miturut standar internasional, manawa pelanggan duwe syarat sing beda, kita bisa ngatur.

4, bearing sing padha karo macem-macem kode lan jeneng, mangga konfirmasi ukuran bantalan sampeyan perlu.

e0e456d5249743aead1f07d51fa494c8.jpg