News

Apa Apa Jalaran Non-Standar? Carane Ora Ditemudhamane Bearing Standar?

2019-03-21

Apa sing diarani non-standar? Kepiye cara sing ora standar ditetepake?

Bantalan non-standar yaikubantalan non-standar. Sacara umum, ana sing ora cocok karo ukuran ukuran standar nasional, yaiku, kabeh bantalan sing dimensi njaba saka standar nasional.


9k= (1).jpg