News

Cara Ngresiki lan Non-Standar Bearings Rust-Proof

2019-03-21

Cara mbersih lemah:

1. Penetasan lumahing: Mesthi kudu didhasarake karo materi ing permukaan material tahan karat lan kondisi ing wektu kasebut, lan cara sing cocok digunakake kanggo cleaning solvent, kimia, lan mechanical cleaning.

2, sawisé lumahing garing, bisa diresiki lan dikeringaké nganggo hawa sing dikiat garing sing disaring, utawa bisa uga dikeringaké nganggo pengikat 120-170Â ° C, utawa bisa disapih nganggo gauze sing resik.

Cara migunakake lenga anti karat:

1, metode soaking: Sapérangan obyek cilik direndhem ing pelumas rust-proof, supaya lumahing lapisan pelumas rust-proof, ketebalan film minyak bisa dirungokake kanthi ngontrol suhu utawa viskositas pelumas rust-proof.

2. Cara kanggo nutupi sikat digunakake kanggo peralatan konstruksi ruangan utawa produk wangun khusus sing ora cocog kanggo soaking utawa penyemprotan. Nalika nyikat, perlu diwaspadani supaya ora gawé akumulasi, lan uga perlu kanggo nyegah cat saka bocor.

3, spray method Some large rust-proof material can not be used immersion oil, generally with about 0.7Mpa filter pressure of compressed air applied in air cleaning place. The spray method is applicable to solvent diluted rust preventive oils or thin layer rust preventive oils, but perfect fire protection and labor protection measures must be adopted.