News

Apa Garis Galasing Groove? Apa Digunakake Kanggo? Apa Efek?

2019-03-21

Bantalan groove jero alur minangka jinis bantalan sing paling umum. Tali balapan alur ing jero dhasar kalebu cincin njaba, cincin batin, set baja baja lan set kandang. Ana rong jinis bantalan balok alur sing jero: baris siji lan baris kaping pindho. Struktur balok alur jero uga dipérang dadi rong jinis: sépétik lan mbukak tipe. Tipe mbukak tegese tegese ora duwe struktur sing nutup. Balok alur sing dikethok jero dibagi dadi segel debu lan bukti lenga. segel.

Prinsip kerja yaiku:

Deep groove ball bearings are mainly subjected to radial loads and can also bear radial loads and axial loads. When it is only subjected to radial load, the contact angle is zero. When the deep groove ball bearings have large radial clearance, they have the performance of angular contact bearings and can withstand large axial loads. The friction coefficient of deep groove ball bearings is very small and the limit rotational speed is also high.

Deep groove ball bearings can be used in gearboxes, instrumentation, motors, household appliances, internal combustion engines, transportation vehicles, agricultural machinery, construction machinery, construction machinery, roller skates, yo-yo, etc.