News

Apa Karakteristik Ball Bearing Deep Groove?

2019-03-21

Balok alur jero sing ana ing balapan njero lan njaba ana alur sing jero, arupa radius saluran rada luwih gedhe tinimbang radius bal. Utamané dipigunakaké kanggo nampung beban radial, nanging uga bisa tahan aksial sing akèh. Nalika hibrida radial saka bantalan tambah, sing nduweni fungsi bobot gagang kontak sudut, bisa tahan beban aksial sing gedhé, lan cocok kanggo rotasi kecepatan tinggi. Nalika bantalan wis miring kanthi relatif menyang bolongan omah lan poros kanthi 8 'nganti 16', bearing isih bisa normal, nanging urip layanan kasebut kena pengaruh. Jenis bantalan iki bisa tahan beban aksial murni nalika kecepatan rotasi dhuwur lan bantalan poros bantalan ora cocok.

Bantalan alur jero alur umum nggunakake kothak baja sintetis rong bagian, nanging bantalan sing gedhe-gedhe utawa kecepatan dhuwur nggunakake kandang sing solid. Kagesangan kasebut dipandu dening bal kaya kandang sing ditancepake, lan bantalan balok alur sing jero banget. Rak biasane dipandu dening iga utawa njaba iga.

Compared with other types of bearings with the same size, deep groove ball bearings have a low coefficient of friction, low vibration and noise, high speed limit, and high precision. They are the preferred bearing types for user selection. However, this type of bearing is not resistant to impact and does not adapt to withstand heavier loads.

Bantalan alur jero alur gampang ing struktur lan gampang dianggo. Iki minangka produksi paling gedhé lan jenis bantalan paling akeh dipigunakaké. Digunakake ing mobil, peralatan rumah tangga, alat mesin, motor, pompa, mesin pertanian, mesin tekstil lan akeh bidang liyane. Output nyatakake luwih saka 70% saka asil total bantalan, lan iku jinis bantalan karo output paling dhuwur ing China, paling umum lan paling murah.