News

Plastic Pulley V Groove Track Roller Bearings

2019-03-21

Product Detail

Dhasar Info

  • Model NO.:roller

  • Rolling Body: Roller Bearings

  • Jumlah Jumlah: Single

  • Outer Dimension: Large (200-430mm)

  • Bahan: Plastik

  • Daya Tegalan: Radial Bearing

  • Dipisahake: Unsurarated

  • Structure:Deep Groove

  • Bore Size:8 Mm

  • Outside Diameter: 22 Mm

  • Rating Precision: Z1 / Z2 / Z3

  • Jenis Seals: Buka 2RS Zz

  • Certificate:ISO9001:2000, CE

  • Pengalaman Produksi: 15 Taun

  • Layanan: Layanan OEM, Pesanan Kecil, Produk Bagus

  • Merek dagang: minangka customersâ € ² requirement

  • Asal: Shandong, China

Gambaran Produk

V bearings
Kualitas apik lan rega cukup
Kurang gangguan lan geter
Kapabilitas R D
Jeneng
Plastic pulley V groove wheel bearing V bearings for furniture
Jeneng merek
LMZ
Bahan
Baja Chrome (GCr15), baja karbon (GCr11)
Steel Type
Open, Z, ZZ, RS, 2RS, 2RZ
Package
Paket industri, kothak karbon siji utawa kustomisasi
Certificate
ISO9001: 2000, CE
Layanan
Service OEM, Small Order, Good Product, Prompt Delivery
Wektu Pengiriman
Ing 7-10 dina biasane utawa minangka dijaluk
Syarat-syarat pembayaran
T / T 30% ing advance, 70% sadurunge pengiriman marang salinan B / L
Kaluwihan
1. Excellent for high speeds
2. Kapasitas beban radial sing dhuwur
3. Acceptable axial load capacity in both directions
4. Nduweni kapasitas torsi sing kurang ing wiwitan lan kecepatan kacepetan
5. Bisa operate kanthi gangguan kurang
6. Perlu pangopènan cilik
7. Good after-sales service

The Deep Groove Ball Bearing 608 is a 8mm ball bearing that is found in many applications. 
Bantalan bola 608-2RS duweni segel karet kontak siji ing saben sisi bantalan bola lan tipe bantalan roller paling akeh digunakake ing donya amarga fleksibilitas lan kinerja sakabehe. Dheweke uga duwe dering sing ora bisa dipisahake.
The 608-ZZ ball bearing has two non-contact metal shields one on each side of the ball bearing. This 8mm ball bearing is high quality. This is a popular bearing for roller skates, roller blades, skate boards and scooters, and also will be used in many furniture...

Bantalan Groove Groove 6000 6200 6300 Tersedia
6000 Series - Miniature Bearings Ideal for limited space applications
6200 Series - Light Series Ball Bearings Balanced between space and load capacity
6300 Seri - Bantalan Ball Seri Medium Ideal untuk aplikasi kapasitas beban yang lebih berat

Pambuka perusahaan kita
Hello! Perusahaan asma perusahaan yaiku Qingdao Habid Industrial Ltd., Co. Dheweke perusahaan industri lengkap sing ngoperasikake perdagangan ekspor-impor sacara sakabehe. Departemen sales ana ing Qingdao, lan pabrik ana ing Liaocheng. Perusahaan kita utamane melu produksi lan dodolan bantalan.
You may visit our website to find more information. 
Yen sawetara produk ketemu minat sampeyan, hubungi kula kanthi bebas.
Muga-muga bisa dadi mitra bisnis paling apik ing mangsa ngarep.


item.No.

d

D

B

rene

rlmin

Cr

Cor

Bobot

 

mm

mm

mm

 

 

 

 

 

605

5

14

5

 

 

1.33

0.51

0.0005

606

6

17

6

 

 

2.19

0,87

0.000

607

7

19

6

 

 

2.24

0.91

0.000

608

8

22

7

 

 

3.35

1.4

0,015

609

9

24

7

 

 

3.4

1.45

0,033

624

4

13

5

 

 

 

 

0.003

625

5

16

5

 

 

1.13

0.56

0.005

626

6

19

6

 

 

2.01

1.05

0,008

627

7

22

7

 

 

2.53

1.36

0.014

628

8

24

8

 

 

 

 

 

629

9

26

 

 

 

 

 

0,02


? Hubungi Saiki