News

Bearing Ball Khusus

2019-03-21
Dhasar Info
  • Rolling Body: Ball Bearings

  • Outer Dimension: Small (28-55mm)

  • Daya Tegalan: Radial Bearing

  • Trademark: BMZ utawa Neutral sing ana

  • Asal: China

  • Jumlah Jumlah: Single

  • Bahan: Bantalan Baja

  • Separated: Unseparated

  • Keterangan: ISO9001

  • Kode HS: 84821000

Product Description
Saben sampel customer
Miturut kertas disign customer
Rega lan pangiriman unit kudu negosiasi.
Kualitas apik lan pangiriman cepet
Pelabuhan laut / udara: Ningbo, Shanghai
Kita wis nyadiakaké produk-produk sing disesuaikan karo pirang-pirang taun lan kepenak klien kita.