News

High Performance 8X22X7mm Sealed Waterproof Bearing S608-2RS

2019-03-21
Dhasar Info
  • Model NO .: S608-2RS

  • Trademark:  or neutral

  • Asal: Cn

  • Grease: SRL, Sb-M, Et-K, Super N utawa Customized

  • Keterangan: ISO9001: 2015

  • Kode HS: 8482102000

Gambaran Produk

Bantalan Stainless Steel
NBVO stainless steel bantalan nggawa kemampuan unik kanggo pangolahan pangan lan wadhah, minuman, medis lan peralatan laut. Insinyur-manajer kita nggabungake keahlian desain bearing bantalan karo kawruh industri sing wiyar kanggo nyukupi syarat aplikasi sing paling angel.

Jeneng produk Stainless steel ball bearing S608-2RS
Jeneng merek utawa Neutral
Bahan Baja tahan karat (SUS440)
Ukuran 8x22x7mm
Standar kualitas ISO9001: 2008
Kelas akurasi ABEC-1 (P0), ABEC-3 (P6), ABEC-5 (P5)
Tingkat kebak Z2, Z3, Z4
Sealing / Shield Bukak, ZZ, 2RS
Keuntungan Produk Dibandhingake karo bantalan baja krom umum, bantalan stainless steel nduweni tatu sing kuat lan pagelaran anti korosi lan bantalan stainless steel tahan panas bisa digunakake ing lingkungan suhu -60C ~ + 300C.
Aplikasi Instrumen medis lan instrumen, marine, engineering cryogenic, instrumen optik, mesin berkecepatan tinggi, mesin listrik berkecepatan tinggi, mesin printing, peralatan pangan.
Packaging A: Tube package + outer carton + pallet
B: Kothak werna siji cilik + karton njaba + pallet
C: Miturut syarat sampeyan
Rincian Pengiriman Wektu mimpin: 10-15 dina spesifikasi standar,
desain disain njupuk 30-40 dina
Wektu pengiriman: 30-35 dina dening segara
5-7 dina kanthi hawa
3-5 dina kanthi pengiriman nyata