News

Stamping Non-Standard For Window And Door (ML-CC008)

2019-03-21
Dhasar Info
  • Model NO .: ML-CC008

  • Processing Type: Shaping Metal

  • Mould: Multistep Progressive Dies

  • Fine Blanking: Bukak

  • Industri: Metal Stamping Parts

  • Kustomisasi: Kustomisasi

  • Trademark: Minli

  • Tipe: Cold Stamping

  • Bahan: Baja Karbon

  • Permukaan Processing: Electroplating

  • Proses: Proses Pemisahan

  • Toleransi: 0.1mm

  • Diameter: 45.2mm

  • Asal: Ningbo

Gambaran Produk
Gambaran Produk
1. Item No .: kaya sing dituduhake ing gambar.
2.       Material: steel/zinc/aluminum/plastic bracket + ball bearing / needle bearing wheel
3. Kanggo sawetara model, dhuwur roller bisa luwes.
4. Werna roda: abang, ijo, putih, oranye, lan liya-liyane.
5. Aplikasi: sliding door and window, ikatan, rolling shutters, furniture, conveyor belt, etc.
6. Packing biasa: polybag + outer carton

Babagan awake dhewe
Pabrik kami khusus ing manufaktur bantalan non-standar, plastik lan katrol logam, braket kenceng, roller, pintu lan jendela fitting, dll. Nyadari seri peralatan pangolahan lanjut, buruh trampil, sistem inspeksi ketat, lan ngatur manajemen, kita bisa nyedhiyakake produk berkualitas kanthi competitive price.

Kenapa milih kita
1. Profesional: pengalaman 20 taun ing bantalan, roller, pulleys, lan aksesori plastik liyane kanggo lawang lan jendhela.
2. Populer ing ndonya: luwih saka 20 negara pasar.
3. Advantage: kualitas apik karo rega sing kompetitif.
4. OEM ditawakake: teknis, sampel, utawa foto sing diperlokake.