News

Grosir Murah Harga Non-Standar Bearing Dari Pabrik Cina

2019-03-21

Rincian produk

   

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:

Bearings non-standar sing diarani popular, ora salaras karo dimensi standar standar nasional, kayata dimensi sing beda-beda saka kabeh bantalan standar nasional. Fitur utamane yaiku tingkat persamaan umum, biasane kanggo peralatan khusus, acara khusus, jumlah cilik, coba fasilitas R D produk anyar ing mayoritas; nanging amarga prodhuksi massal, produksi massal, perusahaan produksi lan cilik, biaya sing luwih dhuwur banget.

Spesifikasi tombol bantalan:
1. Rating presisi: ABEC1, ABEC3, ABEC5.
2. Clearance: C0, C2, C3, C4, C5 kasedhiya.
3. Jumlah baris: baris tunggal, baris kaping pindho, utawa liyane.
4. OEM: ditampa.
5. Kode tingkat getar: V1, V2, V3.
6. Material: Gcr15, plastik, keramik, stainless steel etc.
7. Tipe segel: mbukak utawa ora.
8. Packing ekspor reguler: plastik drum + kothak putih + karton, kemasan industri utawa miturut syarat-syarat sampeyan.
9. Delivery lead-time: 3-60 dina sawise nampa pembayaran.
10. Istilah pembayaran: L / C, T / T, Western Union, MoneyGram, PayPal.
11. Pelabuhan pangiriman dening segara: Shanghai.
12. Panggonan asale: Wuxi, China.

Shipping:
1. Cacahing jumlah, pangiriman dening global Express: DHL / TNT / FedEx / ARAMEX / EMS / UPS, iki lawang kanggo lawang.
2. Loro-lorone, pangiriman dening udhara, dening segara, iki port kanggo pelabuhan.

Kaluwihan kita:
1. Produsen, rega paling kompetitif lan kualitas apik.
2. Kelompok sampurna insinyur teknik menehi dhukungan paling apik.
3. Grup sales internasional sing nyedhiyakake nyedhiyakake layanan paling apik.
4. Merk OEM sing kasedhiya.
5. Simpenan sing sugih lan pangiriman cepet.

Layanan kita:
1. Kelompok sampurna insinyur teknik menehi dhukungan paling apik.
2. Kelompok sales Internasional sing dilatih kanthi apik nyedhiyakake layanan paling apik.
3. Layanan OEM lan ODM.
4. Sample kasedhiya.

Sawise layanan:
Sabanjure sawise layanan: 24 jam watara jam.
2. Life-long maintenance service for the product.

FAQ:
1. Q: Apa biaya sampel bisa bali?
A: Yen sampeyan nggawe order, kita bisa ngasilake sebagian biaya sampel malah kabeh biaya kanggo sampeyan. Uga gumantung saka jumlah order lan jinis sampel.
2. Q: Bisa pasang bantalan?
A: Ya, manawa. Kita nyedhiyakake layanan khusus. Sampeyan kudu ngirim kita gambar kanggo nyerahke luwih lanjut.
3. Q: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: NO1 Bearing Co. Ltd khusus ing manufaktur lan ngekspor Bearings. Kita duwe pabrik dhewe lan Warehouse dumunung ing kutha Zhejiang.
4. Q: Apa MOQ kanggo bearing?
A: MOQ kita 1pc.