News

VWS3ZZ W Type Chrome Steel Roller Wheel OEM ODM Diterima

2019-03-21

Rincian produk

   

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:

VWS3ZZ W type chrome steel roller wheel OEM ODM acceptable
Bantalan tèknis tèknis kita dipindhah menyang Amérika Sarékat, EU, Jerman, lan wis dipigunakaké jroning manéka mesin tèknis ing China, panuntun tès lurus
Dhuwur toleransi lan karakter dawa urip, kita duwe reputasi apik saka pelanggan kita!
OD 1.803 # 8221;
ID 0.4724 # 8221;
Jembar 0.625 # 8221;
Inside vee radius 0.750 # 8221;
lan njaba vee radius 1.603 # 8221;
Kapasitas beban kerja radial IS 691 LBS
Kapasitas muatan aksial IS 382 LBS
Prodhuk kalebu: SG FR LR A W (RM / VW) LV (RV) LFR lan seri khusus!
Jenis perisai: Z, ZZ, RS, 2RS, NPP, KDD