News

Bearing Non-Standard Bearings 6202 6203

2019-03-21

Dhasar Info.

       
Model NO.:Non-standard bearings 6202 6203 6204 6205
       
Brand: Koyo, SKF Timken NSK NTN.
       
Precision: Z1V1 Z2V2 Z3V3
       
Kandang: Baja, Nilon, Kuningan
       
Payment:L/C, T/T, Western Union
       
Layanan OEM: Ya
       
Aplikasi: Transmisi, Instrumentasi, Listrik
       
Tanggal Pengiriman: Ing 5 Dina Buruh utawa miturut Request Request
       
Pasar Utama: Mideast; Canda; Asia Tenggara; Amerika Kidul lan Oth
       
Trademark: NSK-TIMKEN-OEM-KOYO
       
Spesifikasi: GCR15
       
Asal: China Jepang Swedia
       
HS Code:84829020
       

Gambaran Produk

        
Kita bakal menehi sampeyan asli karo rega komprèsi & quot;
Greese / oil: Minangka kebutuhan sampeyan, kayata SRL, PS2, alvania r12 lan liya-liyane.
Seri: 6000series, 2000series, 1000series,
Bahan kancing: baja Chrome, baja karbon, stainless steel, baja
Tingkat toleransi: GB / t307.1-205
Ukuran ID: 0.8 ~ 1600mm
Standar kualitas: standar ISO 9001: 2000
Precision: P0 p6 p5 p4 z1 z2 z3 z4
Baja dicet kandhang: Bentuk cakar sing dibungkus utawa bentuk keling. Bahan kuningan utawa baja
Delivert date: Normally ready goods and stock within 7 days.

Istilah pembayaran: A: 30% T / T ing advance, 70% T / T marang salinan b / l
B: 100% L / C ing ngarsane
C: D / p sepisan minangka pelanggan lawas kita.
Service: & quot; bearings normal on stock. Cukup ngirim aku jinis sampeyan kudu.
OEM bantalan, mrodhuksi minangka saben drawing Panjenengan nuduhake & quot;
Paket: Kotak asli tunggal utawa miturut syarat sing dituku. Paket kayu kanggo kapal laut
Rincian: & quot; kita bisa nyuplai kabeh jenis roller bearing, sing digunakake akeh ing machinery, motor, mesin tetanèn, Bicycle lan fitness equipments. Rolling mill machine // printing machine.

1. Majelis
2. Tes windage
3. Cleaning
4. Test Rotary
5. Greasing lan kelenjar
6. Inspeksi kebisit
7. Panampilan pengawasan
8. Nyegah karat
9. Produk kemasan
10. Nampa departemen katelu mriksa 11 paling sawise ngedol layanan, lan kita bakal dadi sumber urip & quot; & quot; misi & quot; pangiriman cepet Perbandhingan komparatif
Kita pracaya sampeyan bakal dadi pelanggan reguler kita. "