News

Low Price Track Roller Bearing LV 20/7 Zz

2019-03-21
Dhasar Info
  • Model NO .: LV 20/7 ZZ

  • Jumlah Jumlah: Single

  • Asal: China

  • Rolling Body: Roller Bearings

  • Bahan: Bantalan Baja

  • Trademark: Netural

Gambaran Produk
Low price Track bearing roller LV 20/7 ZZ

Struktur: Struktur liyane
Tipe: Roller
Ukuran: 1 - 120 mm
Outside Diameter: 3 - 150 mm
Nomer Model: LV 20/7 ZZ
Rating Precision: P6P5P2P0
Jenis Seals: ZZ, RS
Jumlah Row: Single Row
KUALITAS: HIGH
PENGGANTI
PRICE: REASONABLE

Specifications
Sliding shower door roller LV 20/7 ZZ
* Produsen bantalan
* LV (RV) SG W V U LFR seri
* Sampel OEM sing kasedhiya

Sliding shower door roller bearing features:
1) pintu geser pintu geser gelendong
2) Factory price for guide roller bearing
3) ISO9001: 2008 standar
4) LV (RV) SG W V U LFR seri
5) Sampel OEM kasedhiya

Konsep roller bearing groove v:
V groove track roller bearing inggih punika sistem orientasi roller tipe W bagian utama, ingkang kathah dipunginakaken ing robot industri, peralatan pemotong, ril guide mobile, jalur produksi, lan sanesipun.

Kanggo roda loro njaba ana 90 derajat V W ing njaba permukaan. Bisa digunakake ing sisih sisi utawa 90 derajat ing tipe V utawa jalur pametik tipe V, uga bisa nggunakake sisih kanthi pas karo guide adaptasi silinder.

Roda nduweni balung kontak sudut loro sing ukurane banter desain struktur internal lan ketebalan jalur njaba, nggawe kapasitas bantalan roller luwih dhuwur.

Pangiriman Kemasan
Detail kemasan: Roller pintu geser roller bantalan pengepakan: 1. Kemasan industri: Tas plastik + kertas kraft + karton + plywood palet; Plastik tabung + karton + plywood palet; 2. Komersial Packing: 1PC / plastik tas + kothak werna + karton + plywood palet 3. Minangka requirement klien

Gore Ora. # 934; dw
mm
 
Bore
mm
 
O.D.
mm
 
Jembar
mm
 
Jembar
mm
A Angle  
Bobot

# 934; dw D D B C A # 945; G
LV 20/7 ZZ 10 7 22 11 11 14.5 120 17
LV 20/8 ZZ 10 8 30 14 14 18.1 120 49
LV20 / 10ZZ 10 10 30 14 14 18.1 120 48
LV 202-38 ZZ 10 15 38 17 17 22.25 120 87
LV 202-40 ZZ 10 15 40 18 18 22 120 110
LV 201 ZZ 20 12 41 20 20 28 120 130
LV 201-14.2RS 14 12 39.9 20.1 18 24 100 107
LV 202-41 ZZ 20 15 41 20 20 28 120 116
LV 203 ZZ 20 17 58 25 25 35 120 325
LV 204-57 ZZ 20 20 57 22 22 34.5 120 290
LV 204-58 ZZ 30 20 58 25 25 41 120 310