News

Angel Contact Ball Bearings, Special Use To Numerical Control Machine

2019-03-21

Rincian produk

   

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:

Bantalan poros kontak sudut duwe raceways ing dering njaba lan njaba sing digeserake gegandhen karo arah sumbu bantalan
Iki tegese padha dirancang kanggo nampung beban sing digabung bebarengan kanthi aksine beban radial lan aksial
Kapasitas mawa beban poros soket bantalan kontak sudut meningkat kanthi sudut kontak yang meningkat
Sudut kontak ditemtokake minangka sudhut ing antarane garis sing gabung karo titik kontak bal lan raceways ing bidang radial, ing sadhuwure muatan kasebut ditransmisikan saka siji raceway menyang liyane lan garis tegak lurus menyang sumbu bantalan. jinis ing ngisor iki:
  • Single row angular contact ball bearings

  • Gelombang banteng kontak sudut ganda

  • Pinggir sikil kontak segi telu

Spesifikasi:
  • Bahan: krom baja (GCR15) Kancing: kuningan / Bakelite Ball: bola presisi tinggi Precision: ABEC1 / ABEC3 / ABEC5 Packing: industrial packing or customized