News

V, U Groove, Round Nylon Pulley Wheels With Bearings

2019-03-21

Rincian produk

   

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:

Rincian Pembungkus: nilon roda katrol dengan tipe bantalan:
1. paket paket + luar + karton njaba
2. kotak kothak + karton njaba + pallets
3.tube paket + kotak tengah + karton njaba + pallets
4.Kanggo rincian sampeyan Requirement:: 15-20 dina biasane kanggo roda nilon nilon karo bantalan

Sampel profesional pabrik sampel V, U Groove, Round nilon roda dengan bantalan

 

roda nir nilon dengan bantalan roda digunakake sacara luas ing pintu lemari pintu lemari. nilon roda katrol kualitas apik karo harga sing kompetitif. kita bisa ketemu roller requirement kanggo sliding closet door.

 

Yen bisa, gunakake item sing dibutuhake kanthi gambar lan uga kuantitas, supaya kita bisa menehi kutipan sing bener lan cukup kanggo sampeyan, thanks.