News

Forklift Combined Track Roller Bearing, 4.054

2019-03-21

Rincian produk

   

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:

  • Forklift combined track roller bearing 4.054 

  • China forklift tiang bantalan

  • Self-lubricated and maintenance-free

  • Cocog kanggo heavy load, aplikasi kacepetan kurang

  • Tahan serangan kimia

  • Lubricants padhet-embedded

  • Dhuwur tembaga bobot bearing adhedhasar alloy kekuatan paduan dhuwur sing diproses liwat technique cast teknologi dhuwur unik

  • Lumahing anti-abrasion saka bantalan dibor ing proporsional lan ditempelake karo pelumas padat

  • Amarga kekuatan mekanik dhuwur lan kekerasan, wiyar kasebut digunakake kanggo beban abot, aplikasi kecepatan rendah

  • Ana pelumas padat sing bisa ditemokake kanggo aplikasi sing beda-beda, kayata, SL-1 kanggo keperluan umum, SL-4 kanggo nggunakake banyu utawa laut

  • Exert excellent wear resistance where it's difficult of oil film to be formed during reciprocating, oscillating or frequently