News

Tipe Yoke Track Roller Needle Bearing NATR8

2019-03-21

Rincian produk

   

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:

Tipe guncang jarum roller NATR8

Roller trek jinis lelucon yaiku unit baris siji utawa kaping pindho dipasang ing shafts utawa studs. Iki kalebu duwur njaba dering karo permukaan njaba profiled lan roller jarum lan kandhang assemblies utawa lengkap ngompliti jarum roller utawa silinder roller set.

Roller trek jenis lelagon bisa ndhukung beban radial sing dhuwur uga aksial sing muncul saka misalignment tipis lan mlumpuk; padha cocok kanggo aplikasi kayata gears cam, cara amben lan peralatan sing nyulayani.
Bearings kasedhiya karo lan tanpa cincin batin lan ing versi loro sing disegel lan mbukak.