News

Yoke Type Track Rollers-RSTO Series

2019-03-21

Rincian produk

   

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:

1. Type number: RSTO, STO Series

2. Materials: GCr15 chrome steel

3. Karakteristik utama:
Yoke Type Track Rollers kanthi ring luar tembok kandel, kanthi nggunakake dering njaba, roller bisa muter ing roll, lan bisa tahan beban gedhe.