News

Track Roller Bearing, ISO 9001: 2000 Certified

2019-03-21

Product Details

   

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:

  • Struktur: silinder

  • Tipe: roller

  • Kanthi: 7 nganti 60mm

  • Diameter njaba: 16 nganti 90mm

  • Rating presisi: P0, P6, P5 lan P4

  • Tipe segel: buka, ZZ, 2RS lan PP

  • Jumlah baris: liyane

  • Ordo OEM diajeni

  • Sertifikasi: ISO 9001: 2000

  • Bahan: baja krom

  • Werna lumahing: cerah lan ireng

  • Packing: pack exporting industri