News

Yoke Type Track Roller Bearings For Heavy Duty

2019-03-21

Product Details

   

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:

1. Nomer ketik: Seri NUTR
2. Bahan: Baja Chrome GCr15
3. Karakteristik utama:
Seri NUTR yaiku balok ping pindho sing lengkap sing tampil karo gelang roller. Kabeh bagean saka pencet menyang bunder njaba saka pager kanggo mbentuk unit lengkap, pager bebarengan karo kolar dateng dumadi saka segel banget efisiensin jurang. Roller bantalan kasebut bisa nampung beban non-beban-bearing. Amarga panuntun dhawege axial rolling, bantalan uga nyedhot gegaman saka beban aksial.